- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходи ли ви се на училище ?
Ходи ми се колко за първата седмица.Нов град, ново училище, нови хора.. любопитно ми е.
![]()
много и то...промоцията свърши обаче-отсега нататък ще се ходи в университет
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Нее ..![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
не.
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
ДААА!!! Искам на училище щото в къщи се побърквам цял ден на този компютър..простооо искам на училищееееее!!!!![]()
![]()
![]()
хах и азПървоначално написано от martina22961
![]()
![]()
My Facebook page <--Like
Определено да.
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Ходи ми се, но по-скоро, за да съм заобиколена от много хора и да се съберем повече от половината клас.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Хода ми се само, защото съм в ново училище, в друго населено място. Иначе в старото не ми се стъпвааааааа.![]()
Слабо ма вълнува. Аз и толкоз ходя де :P :P
Sex is:
Like Nokia - Connecting People
Like Nike - Just do It
Like Pepsi - Ask for More
Like Samsung - Everyone is Invated
Like Me - Too good to be TRUE!
Не ми се ходи. Нямам проблеми с класа си, с всички се разбирам и се държа добре, проблема е в това, че трудно се напасвам с хората попринцип. Не ми допадат. Предпочитам да си е лято.
Да! Ще съм в ново училище,нови съученици,любопитно ми е. След няколко месеца ще си искам ваканцията амаа ..![]()
![]()
Ходи ми се ,да
Предпочитам да отида и поне да изкарам нещо кофти,отколкото да тъпея в къщи,непоносимо е.
И много ме дразнят хората,които чакат лятото с нетърпение,а после мрънкат как им е скучно и не правят нищо.
оуу, Естественоствено, че ми се ходи, там са филмите и купоните.., мразя като дойде лятото, защото само тъпея , общо взето, едно и също всеки ден ..
![]()
same hereПървоначално написано от MsDarcy
Нее![]()
Искам само да отида на 15 септември, да се видим, да си кажем здрасти, малко приказки и после пак ваканция ;д
Да сега ми се ходи, ама след две три седмици пак ще искам ваканция.
В интерес на истината вече броя дните, които остават до 15-ти, защото нямам търпение да отида и да се видя с класа си, който харесвам. Със всички се разбирам, пекани са и цяло лято съм се виждала само с няколко човека от тях. Но пък ми е пределно ясно какво ме чака после ии тогава ще плача за ваканция ама няма..![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Нее... само да се видя с приятелите (с тези дето не се виждахме през ваканцията)
Трябва да сте луди да ви се ходи на училище и да ви се учи!Какво означава да се видя с приятелите си...Все едно ще кажеш че през лятото не може да звъннеш 1 телефон и да се видите...Вярно всеки насам натам ама не са цяло лято така!![]()
Както всяка година и тази НЕ МИ СЕ ХОДИ!!!Даже не ме е яд толкова че почвам училище колкото че лятото свърши!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
\Първоначално написано от differenTgiirL
/
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
ахамПървоначално написано от differenTgiirL
![]()
My Facebook page <--Like
И аз тая година ще имам нов клас , ново училище и сега чакам и броя минутите до 15. Въпреки , че (както всички) сега ми се ходи , да се запозная с тях и т.н. , ама после , когато се почнат часовете и сериозното учене и ...