- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към Girls ! На какъв подарък най-много бихте се зарадвали &g
Нещо, за което съм казала, че ми е харесало, и той е запомнил... Освен това много обичам цветя![]()
Вземи и час за някакъв екзотичен масаж или рейки.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Отидете на скиПосле като се качвате с лифта я изчукай в кабината
![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Малко кученце![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Нещо, свързано с нещата, които харесвам... примерно - луда съм по папагали - да ми подари плюшен папагал би било страшно мило.![]()
На мен ако ми подарят рози бих се разревала сигурно ;д смисъл близките ми хора знаят, че не ги харесвам и са ми супер студените цветя иначе на всякакви други бих се зарадвала и особено на такива в саксия да си ги гледам дълго.
Иначе честно казано до сега не съм получавала такъв подарък, какъвто аз правя смисъл аз мисля за подаръка месеци преди да дойде момента, в който трябва да го подаря и винаги слушам като ми говорят за някви неща, които искат.Винаги добавям по нещо направено от мен в което влагам смисъл и общо взето да правя подаръци ми е любимото нещо. Пък ми е гадно, че мрънкам за една книга,за която никога не ми остават пари и никой не се сеща да ми я купи.
Въпросът е да слушаш човека до себе си, защото всеки говори за нещата, които иска, но няма :))
Огромен плюшен мечок ( или заек, коте и т.н. ) , на който да пише с огромни букви "Обожавам те ! " .Това беше първото, което ми хрумна.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
бижута, цветя, почивка някъдеили просто писмо или картичка
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Бих се зарадвала ако ми подарят:
-огромен букет
-плюшена играчка
-книга
Общо взето на всичко бих се зарадвала-все пак е подарък![]()
Обожавам огромните плюшени играчкиА и винаги когато си я гушкам ще се сещам за момчето което ми я е подарило.Също харесвам и големите букети с цветя за предпочитане рози.Но в крайна сметка подаръкът не е от толкова голямо значение, самият жест е важен.
![]()
Не обичам плюшени играчки и сувенири,макар че ако са от човека,когото обичам,все ще ги приема и ще ми напомнят за него,следователно ще ми харесват.Но попринцип сувенири не харесвам-събират прах,а плюшки никога не съм обичала кой знае колко,пък и не ми се вижда подходящ подарък за лице над 11-12 години.
![]()
Аз много бих се зарадвала на
хубав и голям букет с картичка,в която ми е написал нещо хубаво и от сърце;
на някакво бижу също;
на книга(ако познава вкуса ми);
нааа някакво пътуване до някъде-място,което не познаваме,но да сме си двамата..ей така да поседим няколко часа и после да се приберем обратно <3
Аз на бившата ми приятелка един път и бях подарил комплект със секс играчки. То да ти кажа беше подарък и за дваматаДо края продължавахме да си ги ползваме. В комплекта имаше плюшени белезници , перце , зарче с позите , такива.. незнам как се казват дето ти закриват очите и още някви дрънкулки. Най-добрата ми инвестиция. Добре , че останаха в мен
![]()
няма значение, щом е от него ще се зарадвам на всичко....за мен по-добре е нещо малко,от сърце, което харесвам от колкото нещо адски скъпо и което ще ми влезе в употреба 2-2 пъти...![]()
За това не се бях сетила. Добро е.ваучер за подарък в любим мой магазин за дрехи/ обувки
О, аз бих се зарадвала на всички цветя освен гербери. Ненавиждам ги.
Най-важното е обаче да си слушал какво казва човекът до себе си. Ако наистина е така, няма да е пълно с тъпи теми, в които се пита какъв подарък би искал партньорът.
хах винаги съм си мечтала дори от приятеля или от някой обожател .. да ме чака пред училище с рози много много розиии тъкмо свършва часа излизам и всички ни виждат
многу яка изненада и да му се хвърлиш на връта да го целуниш и всички да ви се радват .. И бах му филма
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Ако е роматична всичко от рода на плюшени играчки , рози и т.н. би трябвало да и харесат . Ако имате специален повод е редно да е нещо романтично и от сърце , а ако е за рожден ден или искаш да се извиниш за нещо не бъди пестелив - бижута , дрехи , парфиуми , обувки ... всичко става стига да познаваш вкуса и или приятелките и :P
Идеята ми беше да видя на какво биха се зарадвали момичетата от форума ( просто исках да видя тяхното мнение ) ...Иначе аз съм избрал подарък още преди седмица.... ; )Първоначално написано от PinkPan7her
Сега като живеем заедно се радвам на мебели и уредииначе преди много обичах като се видим в Атина и ми дава един плик и вътре има пари и лист с надписани имена на книги, които да си купя... яко е, защото той нямаше как да ми взима бг книги, а знае че ми харесват много... беше яко като ми подари една гривна за лунапарк, и на него си беше взел ден, и прекарахме повече от 12 часа там и се качвахме на всичко по няколко пъти, а това е един от най - големите паркове в Европа
![]()
В момента най-много бих се зарадвала на един Киндъл![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
За рожденния ми ден примерно искам само приятелката ми да е до мен, инъче Наргиленце и тревица за година напред.
Edit: то било към момичетата, карай![]()
wiz khalifaaa <3
Аз бих се зарадвала на играчка или цвете!Но и Целувка от него ми е достатъчна!
![]()
24.12.2010
За подарък от приятеля ми бих предпочела нещо малко , простичко , но да изразява любовта му към мен. Примерно цветя , наша обща снимка в рамка , някаква дрънкулка направеня ръчно от него, картичка , сувенирче или някакъв мъничък придмет , които е избран и поднесен от него с любов![]()
Апф.Първоначално написано от Cvetii95
Рожденият ми ден си е лично МОЙ празник, не общ. И искам нещо ЗА МЕН.