.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на GrippingBosh

Огромна пришка на петата - лечение

Здравейте
    Тази пришка заема цялата ми пета.....такова нещо огромно никой не е виждал който я видя,нямам нови обувки дюстабан съм и с 1 чехли по един байр и стана картинката.Не мога да ходя и се овързах с бинт поне хората да не мислят ,че съм саката...Днес махнах бинта и с 2 дебели лепенки ,но пак ужасно много боли.Мислех да ида на лекар ама заради 1 пришка...какво бихте ми препоръчали
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Град
    In the middle of nowhere
    Иди на лекар за Бога. От тук мислиш ли, че може да направим нещо?
    'Мислех да ида на лекар ама заради 1 пришка' .. Е малко ли е?
    BladeDancer
    Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.

Можеш и сама да я пукнеш и течността вътре да изтече, но ако искаш отиди на хирург може би, да ти го направи

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Allex
    Можеш и сама да я пукнеш и течността вътре да изтече, но ако искаш отиди на хирург може би, да ти го направи
    По-голяма глупост не бях чела!!!!
    В никакъв случах не пукай пришката, ама при никакви обстоятелства!!!! Става жива рана и много лесно може да си докараш някоя инфекция! Особено пък на петата. И отиди при личният лекар, нека да я погледне

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    И аз имах тази година, само че беше под големият пръст и продължаваше чак до свода. В блока има аптека и успях да слезна куцукайки и говорих с жената и тя ми каза да го пукам по 3-4 пъти на ден и да бърша водичката с памук. Иглата да е децинфикцирана много ясно. След това налагаш компрес със напоен памук с реванол, овиваш леко, не стегнато с марля и обуваш чорапче.
    Аз такъв ужас не бях изживяла, дори когато се бях пребила с едно колело... до 3 дни ми мина

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    абе тези лекари за кво са ?
    awerw

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си