Цитирай Първоначално написано от Samoten89
Ами Universal е вън от въпроса, защото не се произвежда вече от производителя и никаква информация няма за него на официалния им сайт. А Weider са американски до колкото помня и си мисля, че ще са добре просто. Но изчислих, че с препоръчителните две дози на ден дори 5 килограма едвам за месец и половина приблизително ще стигнат. Общо към 35 дневни дози по 140 грама на ден.
Аз съм 65 кг 190 см висок и точно за това бих искал да качвам едновременно мазнини и мускули. От вредно(разнообразно) хранене не мога да качвам. От тъпчене също не мога да качвам и явно трябва с фитнес да се комбинира, но пък за 3 месеца да давам 250-300 лева за гейнер си е верно множко. Защото и да кача 5 килограма за 1 месец няма да ми стигне този резултат. Преди 3 години някъде тренирах сериозно, но спрях след това, защото спря да има ефект понеже не взимах добавки и не ядях много сериозно. Отделно, че и не тренирах добре от странични фактори.
Няма такива филми като не мога ям, няма кача от ядене и тн..БЕЗ ЗДРАВО НАГЪВАНЕ НЯМА СТАНЕ!Каквото и да зимаш, без правилен хранителен режим, няма да стане!В този спорт няма бързо нещо, не можеш за 3,4 месеца да станеш бик, иска се много постоянство, търпение, яко хранене и тренировки, само с добавки или други помощни препарати няма да стане!