.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Кола маска. Не боли толкова.
    Това с кремовете дава същия резултат като бръсненето.
    точно- кремове=бръсначка!!!
    аз се оправям с кола маска, първите пъти боли докато не умекнат косъмчетата! сестра ми дето се е бръснела толкова години реши да се прави с кола маска (кагото се бръснеше я сърбеше докато и растат и сега много я боли, защото космите и са станали много твърди, но ще се оправят започни от рано с кола маска а да и забравих да кажа че найстина както казаха много бавно ше ти изниканат пак! аз последния път когато се оправих до сега няма нищо, а са минали 9 дена ии по-добре когато си направиш кола маска за първи път да си направиш следващата по-рано докато не са ти изникнали всички косми! затова ще те боли по малко ама на следващият ден пак ще ти излязат тези, които не си ги махнала (те растат наравномерноІ и аз така ще правя- ще се оправям докато не са ми поникнали всички

НАДЯВАМ СЕ ДА СТЕ ПРОЧЕЛИ КОМЕНТАРА МИ!
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Бръснех се преди време и незнам защо не ми се появяваха пъпчици и ставах гладка , но седях по 1 час в банята :D . Но после почнах с кола маската , става много по - гладко , косъмчетата стават по тънки , разредяват се и растът по - бавно . От време на време и епилатора ми върши работа. :P
    Повярвай ми най-доброто решение е скубането на космите там . Отиди на кола маска , не е болка от , която ще умреш .. нито пък ще ти откъснат кожата . Но си намери добра козметичка , която се занимава с това от години , защото понякога стават синки . ( за голяма моя радост не ми се е случвало ) :)

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    мене пък не ме кефи идеята с колата маска.. Малко скъпо ми изглежда и не е екстра, която мога да си позволявам на всеки 2седмици примерно...
    Ми зависи къде ходиш.. Мойта козметичка взима 6 лв. и мен ме устройва идеално..
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Супер фен Аватара на chereshka7
    Град
    вкъщи ; )
    а аз да ви попитам нещо: кола маската мога ли да си я правя сама? Защото и аз не мисля, че бих искала да ходя на козметик... Първо, че не ми се дават пари за такова нещо (стига да мога да си го направя сама) , а и на 14 съм
    Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
    да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
    намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
    и да им кажа да го дуxат!!!

МОМИЧЕ СЪМ!

anonymous708973
    Guest
    Честно да ти кажа, аз попринцип съм си леко кучка в това отношение и си издържам бая на болка, ама просто нямам психическата сила да дръпна сама проклетата лента.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си