- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бръснене кола маска или кремове ?!!
точно- кремове=бръсначка!!!Първоначално написано от SisiStrange
аз се оправям с кола маска, първите пъти боли докато не умекнат косъмчетата! сестра ми дето се е бръснела толкова години реши да се прави с кола маска (кагото се бръснеше я сърбеше докато и растат и сега много я боли, защото космите и са станали много твърди, но ще се оправятзапочни от рано с кола маска
![]()
![]()
а да и забравих да кажа че найстина както казаха много бавно ше ти изниканат пак! аз последния път когато се оправих до сега няма нищо, а са минали 9 дена
ии по-добре когато си направиш кола маска за първи път да си направиш следващата по-рано докато не са ти изникнали всички косми! затова ще те боли по малко ама на следващият ден пак ще ти излязат тези, които не си ги махнала (те растат наравномерноІ и аз така ще правя- ще се оправям докато не са ми поникнали всички
![]()
![]()
![]()
НАДЯВАМ СЕ ДА СТЕ ПРОЧЕЛИ КОМЕНТАРА МИ!
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Бръснех се преди време и незнам защо не ми се появяваха пъпчици и ставах гладка , но седях по 1 час в банята :D . Но после почнах с кола маската , става много по - гладко , косъмчетата стават по тънки , разредяват се и растът по - бавно . От време на време и епилатора ми върши работа. :P
Повярвай ми най-доброто решение е скубането на космите там . Отиди на кола маска , не е болка от , която ще умреш .. нито пък ще ти откъснат кожата . Но си намери добра козметичка , която се занимава с това от години , защото понякога стават синки . ( за голяма моя радост не ми се е случвало ) :)
Ми зависи къде ходиш.. Мойта козметичка взима 6 лв. и мен ме устройва идеално..Първоначално написано от theeye770
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
а аз да ви попитам нещо: кола маската мога ли да си я правя сама? Защото и аз не мисля, че бих искала да ходя на козметик... Първо, че не ми се дават пари за такова нещо (стига да мога да си го направя сама) , а и на 14 съм![]()
![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Честно да ти кажа, аз попринцип съм си леко кучка в това отношение и си издържам бая на болка, ама просто нямам психическата сила да дръпна сама проклетата лента.