.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    Велико Търново

Мразя приятелите на родителите ми!!!

Причините ще си ги запазя за мен, но като цяло са си ужасни... Ще издам само една - приятелите им се наливата като.... и имат един келеш, които ми иска компа, за да облича принцеси а аз всъщност седя над телефона ми и се чудя на коя игра да играя или на кого да звънна да се оплаквом! Опитвам се да прикривам скуката и отчаянието ми, но явно не успявам - бях си седнала в др. стая и от нищото баща ми идва и ми вика - вече няма да излизаш, няма да яздиш коне, няма да си пипаш лаптопа и пр.... защо? НЕ СЪМ ИДВАЛА ПРИ ТЯХ като онзи бебешор детето им - на 13 съм забога - неискам да се заливам с коняк или да псувам като някакъв циганин още!!! Казах им го, а те ме донаказаха... ии нз какво да правя........... ПИСНА МИ! Само аз САМО МЕН родителите ме мъкнат по откачените си приятели... никой друг - разпитах!
    Кажи на човека, който обичаш, че го обичаш... побързай... БЪРЗАЙ, защото не се знае... утре може да е късно!

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Taка,от това дето прочетох излиза че имаш познат дето облича принцеси ( ),наказват те да не излизаш защото има пияндурници в къщата и май си отглеждате кон в банята,щом са ти забранили да го яздиш...

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

като си наказана, как сега си на компа

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Taка,от това дето прочетох излиза че имаш познат дето облича принцеси ( ),наказват те да не излизаш защото има пияндурници в къщата и май си отглеждате кон в банята,щом са ти забранили да го яздиш...

Почти си оцелил/а! ходя на езда и ми се ще да нямах тоя познат, но да горе долу е така!
    Кажи на човека, който обичаш, че го обичаш... побързай... БЪРЗАЙ, защото не се знае... утре може да е късно!

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Rikity
    като си наказана, как сега си на компа
    От наказанието изпълнявам само това с конете

Изпикай се във пукницата им

Прави като мене:

Нарочно стои при тях да те пращат ту за вода ту за пиене примерно до кухнята или до някъде другаде, И ИМ ПЛЮЙ В ЧАШИТЕ!
    Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    1 sha vi kaja Everybody is the difference. Chudete se ai.

Мега фен Аватара на xoxi
    Въобще не ти схванах проблема.
    Моля те напиши го без толкова грешки и без емотикони.
    Иначе не си единствената, която не харесва приятелите на родителите си.
    И спря да се върти за миг земята..

Guest
    аз мразя всички хора и за тва сигурно съм без приятели.
    Но по добре да си сама отколкото да те дразни някой.не трябва да те интересува никой :P

Супер фен Аватара на slicky
    Много сериали и филми.

Аз много много не зацепих.. ;д ама е супер тъпо да те наказват за това , че не ти е приятно с тях, все пак като ти е окупирал стаята "келеша" трябва да се изселиш временно в друга стая сама ..

Това пубертета е много страшно нещо .

Уважавайте родителите си!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Това пубертета е много страшно нещо .

Уважавайте родителите си!
    Едно е да ги уважаваш,друго е стоиш с пийналите им приятели,което за 13-годишно момиче едва ли е приятно.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Хи хи.. Забавно ни беше,благодарим ти от все сърце. Сега е време да се занимаваш с кукличките ти.

И все пак,за да не е спам: Недей да седиш тогава с тях. Като са ви на гости,седи си в стаята или не знам,намери с какво да се занимаваш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

ААААААА Ньеееее

Re: Мразя приятелите на родителите ми!!!

Това което аз разбрах е, че мразиш приятелите на вашите защото всички са пияници, те имат малко момче, което облича кукли, и си наказана защото не си отишла при тях да се наливаш и да им правиш компания. Това което не разбрах е - бъзикаш ли се?

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

a aз мразя родителите на приятелите ми особено когато се съберат с моите на кафе
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Ми какво да се прави. Стреляй с тежката артилерия. Като са се събрали, влез, прегази всички правила на дипломацията, кажи им с твърд и ясен тон, но без да крещиш, какво ти причиняват, че мразиш цигарите, вонята на алкохол, че те наказват заради тях, че ти е писнало и че ако пак те накажат, ще вземеш нещо остро и ще мушкаш (това все пак блъф), още не си решила дали в себе си или в друг. Ако искат да стоиш при тях, да осигурят вентилация, да говорят прилично и да те оставят да си цъкаш на лапито по малко. Може и да теглиш няколко майни в даскало в час, като ти внесат забележка, им я покажи да видят колко кофти ти влияе. И другото, могат да те наказват колкото си искат, но не могат да те извлекат от стаята ти и да те вържат. Ще им писне да се разправят с теб.

Senior Member Фен

Re: Мразя приятелите на родителите ми!!!

Цитирай Първоначално написано от alia97
    Причините ще си ги запазя за мен, но като цяло са си ужасни... Ще издам само една - приятелите им се наливата като.... и имат един келеш, които ми иска компа, за да облича принцеси а аз всъщност седя над телефона ми и се чудя на коя игра да играя или на кого да звънна да се оплаквом! Опитвам се да прикривам скуката и отчаянието ми, но явно не успявам - бях си седнала в др. стая и от нищото баща ми идва и ми вика - вече няма да излизаш, няма да яздиш коне, няма да си пипаш лаптопа и пр.... защо? НЕ СЪМ ИДВАЛА ПРИ ТЯХ като онзи бебешор детето им - на 13 съм забога - неискам да се заливам с коняк или да псувам като някакъв циганин още!!! Казах им го, а те ме донаказаха... ии нз какво да правя........... ПИСНА МИ! Само аз САМО МЕН родителите ме мъкнат по откачените си приятели... никой друг - разпитах!
    Какви принцеси , А ? // И така защо просто не им кажеш, че ти е писнало или поне да не те взимат с тях. Ама така на сериозно ( примерно като седнете да вечеряте ) дано те послушат, бъди убедителна, еми друго Не се сещам какво би помогнало ... Едва ли ще ги накараш да спрат да се виждат с тях, но поне да не те взимат и теб
    I'll seek you out
    Flay you alive.
    One more word
    and you wont survive.
    And I'm not scared
    of your stolen power.
    I see right through
    you any hour.

МОМИЧЕ СЪМ

Фен Аватара на aLeXx4
    Град
    София-я-я-Я!
    Еми помагай му с обличането на принцеси на твоя приятел Иии .. се наливай с тях и псувай 'кат селяндурка. И туй то! Проста му работа
    Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си