- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли, че Вечната Любов съществува?
не съм изпитвала истинска любов, но вярвам, че има![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Виждала съм, че има. Но аз за себе си не съм се уверила, че съществува, защото съм живяла едва 18 години.![]()
а така..Първоначално написано от leadyflame
![]()
awerw♥
Как да знам дали съм или не съм,като не съм живяла вечно!?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
това беше добро...Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
awerw♥
Вярвам.Вярвам в човеко до себе си и чувствата му.
Но за бога-това е тийн форум!Тук никой не знае дали настоящото му гадже му е вечната истинска любов.Не мисля,че някой знае дали любовта му е вечна още от такава възраст о.о
Това се открива след много години...Кво значи "изпитвали ли сте я ".Ако вечна няма да сме я изпитвали,а ще я изпитваме.
Не те нападам.Първоначално написано от dontcare
Знам, защото е факт, а вярвам, защото е абсурдно. Нещо такова беше.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Да,вярвам!И да срещнала съм и продължавам да съм с нея.![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от SisiStrange
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Вярвам в истинската, голямата любов.
Вярвам и във вечната любов макар да се среща рядко.
хмм... има нещо вярно като, че ли..Първоначално написано от dontcare
![]()
UbYrKaNa ++++
awerw♥
Не знам дали съм я изпитвала... все пак съм още жива...
Когато погледна баба си и дядо си, въпреки дългите години заедно, въпреки всичко през което са преминали, въпреки болести и въпреки всичко все още тези хора имат пламък в очите и се обичат. Живеят един за друг. И тази гледка ме кара да вярвам във вечната любов.
Аз не съм я изпитала и лично според мен на 20 години не врвам, че мога да кажа подобно нещо. Може би, когато стана на възрастта на баба ми и дядо ми и когато се върна назад във времето ще мога да кажа дали съм изпитала вечната любов.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
много се радвам за тях.Първоначално написано от kobrichka
![]()
awerw♥
Според "проучвания" любовта трае точно 3 години,а след това е свикване.Според мен любовта е мааалко по-дълга,а от там такакък е привързване (което пак си е вид любов,защото не можеш без даденият човек).Вечна любов не-има вечно свикване.
Вечна..не,защото хорара не живеем вечно,но за цял живот,да.Мисля,че е възможно да си паснеш с някои толкова,че да сте заедно толкова дълго време.
Believe in yourself.
Ами не вярвам.
е да де..Първоначално написано от dami666
![]()
awerw♥
Вярвам,защото го обичах,обичам го и ще продължавам да го обичам.. за съжаление..
Първоначално написано от Lmirage
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Няма как да не вярвам, след като съм видяла любовта на прабаба ми и прадядо ми... До деня на смъртта му на 91 години, те си правеха секс (макар, че тогава не държах да го разбера), той й правеше серенади пред вратата, за му отвори, щипеха се, караха се като малки деца, подаряваха си разни неща, казваха си стихотворения.... Абсолютно никога не са си изневерили, той е бил единствения мъж в живота й, а тя втората и последната в неговия.
Винаги като се сетя за тях, и си припомням, че няма как да не вярвам. А и други примери имам около себе си. И вярвам. Макар, че няма как на 18 да кажа дали съм изпитала голямата любов или не... ще трябва да почакам до късна старост или там, когато умра![]()