- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли, че Вечната Любов съществува?
Първоначално написано от Pigeon
Това е супер сладка история! Накара ме да се усмихна широооко. :д
И аз като чуя вечна любов се сещам за бабите и дядовците. Това е вечната любов според мен. И вярвам точно в тази истинска любов,която е преминала през толкова много неща..
++1..Първоначално написано от iiordanova
Мойте баба и дядо не са така..ама както и да е![]()
И на мен адски много ми хареса историята й. Супер!![]()
awerw♥
Аз лично не вярвам защо? защото любовта е до време после остава уважението ,което е свързано с приятелството много рядко човек може да намери точния човек.. с ,който ще се обичат докато са живи пак казвам лично мое мнение...![]()
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
И аз не вярвам във вечната любов... всичко е до време, после остава уважението и това, че сте свикнали един с друг. И как можем да сме изпитали вечната любов при положение, че повечето, които ще ти отговорят са на не повече от 20 и имат връзки за които си мислят, че ще бъдат вечни?
In a mad world , only the mad are sane...
Радвам се за тези, които вярват.Първоначално написано от BuBzzz
awerw♥
"Вечна любов" според мен означава да обичаш някого дори след като умреш. А какво става след като умреш...не се знае много точно все още, така че предпочитам да кажа, че вярвам в любовта, траеща цял живот.
няма такива бози
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Попринцип вярвам в съществуването на вечната любов колкото и да е рядка. Доколкото може да се каже вечна, защото дори и човешкият живот поне на Земята не е вечен. Което не значи човек да се вкарва във филми всеки път че видиш ли я бил намерил и ако тази любов си отидела това било края. Повече никога нямало да може да обича. Това вече го смятам за пълни глупости казани от един човек, на който му е трудно да се пребори с болката.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не,няма вечна любов.
Тя продължава до 3 години,дори е научно доказано.
Зависи как дефинираме думата.Аз го разбирам като влюбване,а след това може да остане само уважение и привързаност.
Може би човек е възможно по-дълго време да се залъгва,че обича някого,когато любовта му е неизживяна,не знам.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
не знам, дори и да съществува, много малко са хората, успели да я срещнат ..
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Всеки един път когато погледна родителите си се убеждавам в това нещо. Друг е въпроса, че е рядко явление, а в днешно време е станала "изчезващ вид".
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
ии кааааккк да знаят дали са я срещали ? на тия години всяка една ни се струва "вечна".
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Не вярвам, че има нещо вечно. Всичко идва, за да си отиде. Вярвам в достатъчния, който не ме кара да търся следващия.
I'm inlove with a criminal...
Вярвам в нея защото я гледам при майка ми и татко ми.![]()
![]()
![]()
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ще видим колко е вечна има време...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Не , вечни неща няма, всичко си до време. . . дано да греша
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Не, не вярвам.. Това е мит, може би.. Много ми се иска да вярвам във вечната любов, но тя просто не съществува. Имам връзка от 9 месеца, но последните дни нещо не въври.. Обичаме се или по-скоро аз го обичам, но за него май не е толкова ясно дали ме обича или не.. Щастлива съм с него, не мога без него и искам да сме завинаги заедно и вечно да се обичаме, но това е само в приказките...![]()
Вечната любов съществува, спор няма. Друг е въпроса, че е рядко срещано явление.
При налични достатъчно компромоси, заинтересованост, зачитане на другия и прочие фактори, що да не съществува една достатъчно дълга връзка и любов)