- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-тъпият предмет в училище
История, 1 предмета изобщо не ми харесва и 2. Даскала ни е адски застрелян, не знам кой е сложил такъв откачалник да ни преподава..
Е това е проблем за мен,защото съм добър по всички предмети..........ще кажа музика,госпожата ни е гадна,а и предмета е много скучен!
МАТЕМАТИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
Изобразително изкуство. Уж идеята е да се развиват креативността и въображението на учениците, а всъщност става точно обратното. Всяка година се дават едни и същи задачи до втръсване. То поне история на изкуството да се учеше, но за жалост и това не се случва.
Физика. Тук вече е лично. Насилвам се да я избутвам всяка година заради дипломата. Учат се прекалено пространно разни неща, които няма да ти потрябват никога, освен ако не решиш да ставаш инженер примерно, а се пренебрегват други, които са важни за общата култура.
Като се замисля, нещата по химия също не са в по-цветущо състояние. Залива се клас от приблизително 20-30 деца с ненужна за тях информация. Ненужна, 'щото въпросният материал е по-разгърнат, по-разширен, по-подробно се учи и е по-добре да се обособи за хора, посещаващи разни зипове/кръжоци, които имат по-особен интерес. Какъв е смисълът Х да знае структурната формула на оцетната киселина примерно, след като мисли да кандидатства икономика?
Как може да мразите историята и да искате да я махнете? WTF? Народ без история не е нищо.
Физика и химия. И по двата предмета нещата са абсолютно ненужни, освен ако не искаш да ги специализираш..
За мен няма тъп предмет. Всеки предмет си има своя чар. Просто на някои едно не им върви, а пък на други - друго. Това си е до човек.Само да ви кажа, че не е невъзможно да изкарвате хубави оценки дори и по предметите, които мразите.
Много хора казаха, че не харесват математиката. Тя не е толкова трудна. Просто изисква постоянство и ако имате изпуснати теми от преди в минали класове, те ви пречат да продължите напред. Причината е, че в математиката знанията се наслагват. Както не можеш да започнеш да строиш къща от втория етаж, така и не можете да вземете даден настоящ урок без да имате знания от преди. От там идват мрънканията от сорта "Ужас! Това сега от къде дойде!? Нищо не разбирам!"
Химията ми е любима. Наистина има известна доза суха материя, която я прави отблъскваща. Но тя притежава едно голямо качество - логиката! Нещата са свързани. И когато усетиш това става много приятна същност. Там наистина няма случайни неща!![]()
По принцип съм на мнение, че всички предмети ще ни помагат малко или много в развиването на мозъка и т.н. , но историята ... просто не мога. Всички ми казват, че като порасна ще съжалявам, защото е важно да познаваш историята, убедена съм в това, но този предмет просто не е за мен...
Математиката - след 5ти клас, просто не мога да изкарам повече от 4. Даже това ще ми е много. : дд Всичките тези, формули, фигури и глупости, просто ми идват в повече. Освен това, като не ти се отдава, поне малко от самосебе си, трябва да се скъсаш от решаване на задачи, за да изкараш някаква си четворка, или петица. Губиш си цялото време, за един предмет и накрая, изоставаш и с другите неща.
Иначе, мразя и географията, химията & физиката, но, това са предмети, в които, като те изпитат на 1-2 урока, които си научил/назубрил, имаш голям шанс, дори за 6тица, нищо, че не знаеш, някои от предните уроци.
С най-голям кеф бих махнал математика,биология и физика.Математиката е напълно ненужна след 5ти клас,биологията е глупава и безполезна,а физиката е скучна.Който иска математика-има си математически гимназии.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
С най-голямо удоволствие бих разкарала физиката![]()
![]()
Значи вижте сега...Това че вие не харесвате или учителя ви е идиот...не значи че трябва да се махне.Май вие сте идиотите щом ще махате история...То за тва по новините ги гледам вчера незнаят кво е станало на 6 септември! Без Минало Няма Бъдеще са казали хората...! Биологията е хубаво да се учи но само 1 или максимум 2 години!!! Повече е пълна глупост...Химията също 1 година да се учи защото има адски мн излишни неща...Физиката отново трябва да се преустрои всичко и материала да се намали на 1/3 от сегашният...! Това че шибаното министерство не може да направи 5 добри учебника никой не им е виновен...А вие да мразите предметите само защото учителя ви писал 2-ка!Или ви изпитал когато не сте учили ...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
ДБТ/ДТИ/Технологии
Няма такава глупост.
П.П: изключително много се радвам, че не "уча" тоя предмет.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
С голямо удовоствие бих премахнала Български и литература
My Facebook page <--Like
История ..![]()
Каране на колело
География и Физика!
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Не искам да махна нито един предмет! Всички предмети трябва да се изучават!
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Първоначално написано от cigarettekisses
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
всички помии от т.нар. Философски цикъл![]()
![]()
![]()