- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване с ПРОСТА диета
Здравейте,
реших да правя някаква много проста диета... И тя е да ям само картофи(варени) и яйца(варени и най-вече сутрин), месо(по-рядко) и понякога домати, краставици... общо взетo плодове и зеленчуци... Иначе смятам всеки ден да ям само картофи, може би сутрин яйца...
Та, искам да попитам ще отслабна ли така, тъй като съм чувал, че за 2-3 месеца някои свалят по 20 кила... Е аз не искам да сваля 20, но поне 5 ми се иска да сваля... 70кг. и 1.74 съм... Проблема ми е на бедрата, задните части... има доста мазнини и трябва да се махнат...
И колко ще отслабна например за месец, два...?
Ходя дя бягам по 3-4 пъти на седмица... Около 30-35 мин.
А и още 1 въпрос, мога ли да ям картофите(най-много това ще ям), домати краставици с лук(???най-вече за картофите), олио, оцет и сол??? Или трябва да ги карам без тия неща??? Без тях ще ми е малко трудничко, но...?
А и до сега не съм правил диети и такива неща... Дали ще имам проблем, ако ям само тези неща и си спортувам...?
Диетата ми е толкова ПРОСТА, тъй като нямам възможност постоянно да ям месо, риба и такива неща...
ИСКАМ ДА ОТСЛАБНА ЗДРАВОСЛОВНО! ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО...
За кво пускаш и тук същата тема като в бб-теама..Не ти ли стигат отговорите там ?
Извинявам се, ако е забраненоПървоначално написано от HolyShit
![]()
Остави...Малоумна работа..Прави се сега на важен/важна,щото тук се толелират подобни неща![]()
Забрави за картофите, особено в комбинация с яйца.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Няма да ги ям заедно... Защо???
Защото варените картофи задържат теглоА и не можеш да ядеш месец-два само това. Трябва да ограничиш сладкото,солта,газираното и тестеното и с подходящата тренировка за месец-два ще успееш да ги свалиш
![]()
Добрите момичета чакат принца на
белия кон, лошите – милионера с черен Мерцедес, а умните знаят, че и двата персонажа са измислени.
Ако искаш да отслабнеш без някаква конкретна система, просто забрави да ядеш картофи. Наравно с това - никакъв хляб, сол, захар, тестени изделия, мазно, на салатите не слагай никакви сосове, подправки, бобени изделия. От плодовете редно е да се ограничат бананите и гроздето.Първоначално написано от waller123
Казвам в комбинация с яйца, защото яйцата са белтък, а картофите - съдържат голямо количество нишесте.
Не че са вредни, просто няма да отслабнеш.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
картоф=въглехидрат=лоша диета.![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Вие всякакъв въглехидрат ли изключвате?!Първоначално написано от Kalliaa
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Картофите е хубаво да се хапват 1 път в седмицата, не всеки ден.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ако са пържени даПървоначално написано от wenii
![]()
![]()
![]()
Ами варени защо да не си хапва- с пилешко месо без много подправки, без хляб.. малко салатка и си готов/а
Сутрин ядеш плодове или мюсли
За вечеря същото, но по- малко
СПОРТ и ще успееш
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Запознай се с диета Зоната и действай според нея. Засега друга изцяло здравословна диета не съм срещал.