.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

проблем със стомаха ...

ами реших да ви попитам дали има повод да се притеснявам..така.. понякога много ме боли стомаха,така все едно не съм яла от години,при положение,че съм се наяла преди 30 мин ...подлагала съм се и на строги диети,но вече спрях,сега просто ограничавам храната-не ям пържено,панирано,сладко и т.н
    та исках да попитам според вас на какво може да се дължи това...и дали трябва да се тревожа ..

Супер фен Аватара на badsector
    Като се храниш неправилно е нормално да имаш здравословни проблеми.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    На колко години си?
    Строгите диети са ти изиграли лоша шега.Регулирай режима си на хранене!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Отиди при гастроентеролог. Не подценявай болката 30 мин след нахранване.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от pre77ysmile
    на 14 съм

На 14 и спазваш строги диети?
    Организмът ти още расте и за него е жизнено важно да получава нужните хранителни вещества,а ти го лишаваш от това и очакваш всичко да ти е наред?
    Ти вече си си докарала стомашен проблем.Отиди при гастроентеролог и не се подлагай повече на пълно гладуване!Защото под "строги диети'' разбирам точно това.

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Може да не ми повярвате ама аз до сега не съм била на никакви диети и съм си на ред Спорта оправя всичко стига да е до килограми и фигура а иначе за определени здравословни проблеми си ги има.

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Ами възможно е да имаш проблем, тъй като нередовното или по-скоро диетичното ти хранене и цигарите, които предполагам обичаш да пушиш с кафе сутрин на гладно, могат да ти докарат главоболия.Съгласен съм с мненията отгоре.Иди на специалист.Лошо е щом чувстваш тежест и болка след хранене.Ще си съсипеш стомаха.Предполагам ти е ясно, че в стомашната кухина се отделя солна киселина, която не е никак безопасна.Хубавото е, че лигавицата отделя слуз, която не позволява на HCl да разяде перитонеума.Лошото е, че като не се храниш редовно ензимите и киселината няма с какво да влязат в контакт и в един момент тази защитна слуз ще бъде безполезна.От там нататък идват много неприятности.От солната киселина се получават възпаления на лигавицата или т.н. гастрити, в последствие язвени образувания и като цяло много страдания.Освен това, което ще ти каже лекарят, аз те съветвам да спреш да пушиш, защото това вреди на почти всяка една клетва в тялото и се храни нормално и с по-леки храни за да не се получат нежелани последствия. take care V
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

благодаря ви