.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

ТЪРСЯ РАЗЛИЧНИ НЕЩА

Здравейте.Търся различни неща и ще ги напиша тук,за да не правя постоянно нови теми.

Интересувам се от напълно всякакви неща свързани с групата Black Veil Brides.Също така от неща на Millionaires и Andy Sixx.Търся и такава гривна :
    http://www.natamno.com/products/%D0%...%252d-SKA.html

(може и да е подобна,но задължително на черно-бели квадратчета) .Ако имате такава,но да се закопчава ще бъде супер.
    Искам и на Skillet ,каквото имате. Пишете на ЛС,ако не отговоря тук.

ъпппппппппппп

ъппппппппппппппчеееееееее еееее :P

ъъппп

Цитирай Първоначално написано от emostylegirl
    ъъппп

От къде си?

От София.Вчера си купих гривната междудругото.

Голям фен Аватара на Snik4er
    Пробвай в eBay... Съмнява ме някой в БГ да има такива неща и то за продан...

Last.fmFacebookBLOG

Ами ebay ,но нямам доверие на някакъв сайт и то ,който не е български. Аз вчера си намерих тениска и гривна на Black Veil Brides и днес ще ходя да си ги взема. .....Няма невъзможни неща за един огромен фен.Прерових града и открих.

Голям фен Аватара на Snik4er
    От някакъв магазин ли са?
    А и имам предвид, че в eBay ще има оригинални или най- добре от сайта им, щото могат да се скапят мн мн бързо, аз за тва избягвам тениски от магазини като На тъмно...
    А в eBay си е гаранция, че стоката ще дойде...

Last.fmFacebookBLOG

Аз вече си купих тениската на Black Veil Brides и пише произведена в USA и марката я проверих в интернет и наистина така пише и там. А отностно Ebay те си падат леко лъжци.Теглят много повече от картата ,отколкото им трябва .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си