- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПАЗАРУВАНЕ ONLINE !
Хора моля ви помогнете ми...искам да си купя някфи тениски online защото знам,че е супер евтино..
Някой знае ли някъв сайт за пазаруване online и да ми каже как стават нещата защото аз не знам...видях някъв сайт в който доставката до BG е 30 пунда... четох ,че можело ние да си изправим куриерска фирма ,но не знам как става ..някой може ли да ми обясни ??
Кой те е излъгал,че е супер евтино. Цените с доставката са приблизителни на тези по магазините.
Everything changes, but beauty remains ...
Полезно за Ларедут:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=606527.0
http://laredoutebg.de.tl/%26%231047%...231077%3B-.htm
Аз мисля да пробвам да си поръчам нещо от там. Някой навит да си делим доставката? Разбрах, че срокът за доставка е от 10 дни до 7 седмици. Цената е 5,95 евро + 10 или 20 % от цената на цялата доставка. Има специална секция с намалени артикули![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ние пазаруваме от sportsdirect, предполагам и ти това си гледал. Доставката е 30 паунда, или 70 лева. Ние се събираме по 10 магарета за поръчка и идва на 7 лева на калпак. А нещата съссигурност са маркови и най-важното е, че са шити за западна Европа. Защото принципно този тип стока се произвежда с двоен стандарт - за източна и за западна. Е, в БГ сме със стандарта за източна, т.е. доста по-некачествени стоки на една и съща марка, спрямо същите в западна Европа. Като сложиш и супер ниските цени, спокойно показваш на тъпите комплексирани кифли, които си мислят, че тука по магазините е същото, един огромен среден пръстможе и два
![]()
виж зв ebay.com-там доставката е макс 5-6 паунда, а и съм си купил доста евтини работи от там и нови просто тряя постоянно да следиш някой да не те надцака и тряя да имаш рег в пей пал
20% е.Първоначално написано от Josefinne
![]()
Everything changes, but beauty remains ...