- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема:Ескапел 789851520424224
Изхлузи се презерватива на 20 август и тя беше в овулация и пи ескапел след 30 часа от половия акт.Трябваше да и дойде на 6,ама тогава я заболяло долната част на корема и пила хапче.И в първите признаци на бременност и в страничните реакция в листовката на ескапел го пише.Какъв е шанса да е бременна?
Да си направи тест за бременност.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
mhh .. Какво да ти кажа напълно възможно е закъсняването на цикъла за е страничен ефект от ескапела .Но все пак за най-сигурно тест![]()
Първоначално написано от meLanu
Обичам те !!![]()
МОМИЧЕ!
Брех ... дай да сметнем 2+2 =? Генеколооог ... Боже хора стига с тоя срам хора сме все пак ... някои правят секс на по 13 години вече тука хора сигурно, а тука хора на по 18 19 години ги е страх да се проверят. + т'фа и тестове има, а и ескапела до колкото не ме лъже паметта е 99-100% сигорнотъй че.
А и на сичкото отгоре 70-80% от момичетата след като вече са правили секс не им идва на 1 и съща дата винаги избързва или закъснява![]()
Вероятно е от ескапела... шансът да не е подействал е малък. Ако толкова се притеснявате все пак къпете един тест![]()
лъже те паметта. На 30тия час е 84-5% сигурно.Първоначално написано от AllenWalkerr
За това-теста си е най-сигурен. От гинеколог-айде, срам ви е, ама от тест ?!?!?!
Най-вероятно е от ескапела, но все пак да си направи един тест, ако са минали 7 дни от акта и да го направи с 1ва сутрешна урина.
7?!?!??!?!?!?! като си го направи 7 дни след акта направо верен ше й излезеПървоначално написано от DragonLady
![]()
SureCheck са след 7 дни, за тях говорех.Първоначално написано от theeye770
surecheck са най-рано след 14тия. Иначе излизат вярни още в деня на закъснението. Пише им го на опаковката, в листовката, че даже и в сайта им.Първоначално написано от DragonLady
Е, са...Първоначално написано от theeye770
![]()
Отчитат и на 10я ден, между другото. Но не и на седмия...това само така за инфо на госпожицата.
Освен това, от опит да й споделя-няма никакво значение дали е със сутрешната, обедната или вечерната урина![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Дам, така е.. Но и за 10тия не съм сигурна.. Веднъж си го направих на 7ми или 8мия и ми излезе фалшиво отрицателен...Първоначално написано от Shturrrche88
Има и разновидност след 7 дни![]()
Има разлика след седмия и на седмия ден. Защото след седмия може да е и 10я ден.Първоначално написано от DragonLady
И да, не винаги излиза верния резултат от теста.
Знам за съществуването и не тестове от марката опомнената по горе отчитащи и на 7ми ден, а не като повечето на 14ти, но тези са по скъпи разбира сеПървоначално написано от Shturrrche88
![]()
а коя марка? нали за surecheck говорехме?Първоначално написано от DragonLady
Да за тях, имат няколко разновидности![]()
Да, surecheck и surecheck streamer?!Първоначално написано от DragonLady
Май вторите бяха. Както ида е стига сте спамили за няма си и нищо. Каквото имах да кажа на автора на темата го казах![]()