- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какъв формат тетрадки използвате за различните предмети ?
Олее не се ли чудите, като дойде време да си купувате тетрадки, малки ли да си взема, големи ли ?!? Или пък дали по математика да е с повече листове от тази по бг ?!
Вие какви си взимате![]()
Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.
Никога листовете не са излишни. Като ученичка за БЕЛ и математика /за алгебра и геометрия си водех отделни тетрадки/ пишех на тетрадки голям формат 60 листа. Стигаха ми предоволно. Всичко останало беше на малък формат 60 листа.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Опитах се да пиша на листове тая година по биология и химия, ама не се получи.
По всичко бях на малък формат иначе.
Тая година ще пиша на голям по математика, на листове по БЕЛ и биология, по всичко останало - малки тетрадка 60-80 листа.
Общо взето си взимам каквито ми падне.Единствено за математиката си взимам голям формат с повече листи,но понеже пиша по много странен начин, никога не ми стига една тетрадка и изкарвам годината с поне две или три.
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Тази година използвах голям формат за Математиката,Английския и Немския.Но мисля тази да си взема и по БЕЛ.
На листове не мога-постоянно ми се губят.
Понеже училището ми набляга на хуманитарните науки,съответно тетрадките ми по История,БЕЛ,Английски и Латински език са формат А4,80 листа,и ми бяха напълно достатъчни.По Математика също тетрадката е формат А4,по-останалото - малки тетрадки по 60 листа.
По всичко голям формат,с максимален брой листи,защото съм супер разсеян и винаги става така,че реално обособена тетрадка имам само по немски,може би математика и някой друг разказвателен-за всичко друго си имам една обща![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Купувах си една тетрадка голям формат по всичкология. Така изкарах 10, 11 и 12клас.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Езиците и математика - голям формат, 80 листа.
Всичко останало - малък формат, 40 или 60 листа.
За литературата и българския използвам даже една тетрадка.
И спря да се върти за миг земята..
БЕЛ-80л, г.ф., отпред е по литература, а наопаки от другата страна-БЕ
АЕ-60л. , г.ф.
РЕ-мин.г. се прецаках с г.ф. 60, тая година малък 60. 100%..и без това от другата изписах 10 листа
Математика-тука си взимам 5 големи от 80 листа но към април пак се налага да купувам
ИТ-имам една 40 листа, ще я ползвам до 12 клас
Информатика-мин.год. 2 от 80 г.ф. , тая година една малка от 60
География-малка от 40
История-малка от 80
Химия-лудата химичка иска големи дебели тетрадки, но ако имаме от мин.г. продължаваме в тях..аз имам =>....
Биология-малка от 80
Физика-малка от 80
Философия-малка от 80
Сип-матем.-голяма от 60
не съм вманиачена в училище, просто държа поне тетрадките ми да са наред.
Тетрадки голям формат изпозлвах само по математика и химия.. останалите предмети я карах с малък формат.![]()
Вафла..
Някои учители имат претенции и си ги казват още в началото, заедно с учебниците. Аз миналата година наблегнах на голям формат 80 или 100 листа. Тази година също ще е така, но тък като съм 12 клас, само по някои предмети ще си взема тетрадки с 100-200 листа голям формат.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Немски, математика, български и литература - голям формат
ииииииии всичко останало - малък(:
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
За Бога, не.. винаги голям формат и просто ме убивате с тея теми за даскало още от август![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
А5, освен по специалните предмети/там е А4/, щото чертаем много схеми и има много за писане и тоз по философия винаги ни задължава да имаме голям формат тетрадка, въпреки, че пишем само 9-10 листа през годинататака ни задължаваше и в 9 и 10 клас и сигурно ся в 12 пак-ужас! Но той е някъв зъл и не пуска в час, ако имаш брада, грим , ако си без униформа, ако си разпасан, ако дъвчеш дъвка, ако не носиш учебник и тетрадка с всичко написано вътре, стои на вратата и проверява/който е от ПТГ-Варна, знае за кого говоря/
По всички предмети освен езиците тетрадките са от малкия формат.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
По математика ежегодно не ми стигат 6 тетрадки по 80 листа формат А4![]()
А по всичко друго 60 ми бяха предостатъчни![]()
Първоначално написано от musicbaby97
![]()
![]()
Да не учиш в МГ! Кой клас си? Аз единствено като бях 7-ми или 8-ми клас май имах 2 тетрадки по математика
По математика винаги голям формат със 80-100 листа. По българки също. По всичко останало - малък формат със 60 листа. Също да отбележа, че харесвам само белите листове, а не от ония вестникарски ли как бяха![]()
.
малък формат 85 листа,но тази година смятам да съм с голям
Същото.Първоначално написано от Chacho
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Главно малък формат - повече ми харесват. Единствено по Химия и Математика бях с голям,но тази година смятам да съм изцяло с малки. По-ми харесват и са по-удобни.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
По всичко пиша в малък формат тетрадки 60-80 листа..Само по ДТИ пиша с тетрадка от 40 листа..даже и хартисват![]()
По картинките си ги избирам![]()
По БЕЛ гледам да е по-дебела,че ми е профил.
По Математика също,защото много късам от нея![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Не е хубаво да ти е дебел профилаПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.