.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен

самотен човек май

здравейте искам да споделя или разкажа както искате така го приемайте аз в училище си имам приятели всичко говорим лафим слушаме музика абе за сичко си говорим обаче лятото лятната ваканция аз съм все сама не се събирам с никои ходя при баща ми той си има дини смисъл купува ги и и после ги продава рядко се срещам с хора от класа ако се срещна здр ко пр нещо такова си казваме абе за 5 мин и тва и чао и си мисля защо така се получава какво бихте казали видях че някакво момиче беше писала нещо подобно обаче моето не е точно такова на 15 съм ако има значение благодаря ви

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Сега ли се сети да попиташ. Изтърпяла си цяло лято.. след 5 дни започваме у-ще.
    Какъв е проблема? Защо не се разбирате със приятелите от училището и не излизате?

То и аз съм така. Но си е по мое желание и си ми е добре. Излизам с приятели, но не често. А ако ти е скучно обади се някой от приятелите си и предложи да излезете на кафе, разходка или нещо подобно. : )

Повече от фен
    ами няма проблем кога ще попитам според мен ами аз не съм като тях те се гласят излизат а аз не съм от тези с гримове и прочие и така

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от pamito14
    ами няма проблем кога ще попитам според мен ами аз не съм като тях те се гласят излизат а аз не съм от тези с гримове и прочие и така
    Няма значение дали се гримираш или гласиш 5 часа. Това е наай-маловажното. Просто спрете да съдите хората. Обади се на някой и излезте. Какво толкова ? Само заради тази глупост ли не излезе цяло лято с тях ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на wenii
    В уч-ще-приятели..
    Извън уч-ще-познати..

хах голямо приятелство няма що ..
    Те не те ли викат да излизате ..Ако "не", защо не направиш ти това ?
    : ))

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Какво като си без грим и прочие.
    Толкова ли е определящо това?Не може ли да поддържаш отношения и извън училище,опита ли се да потърсиш някого това лято.Недей да чакаш другите да те потърсят.Това чакане ще ни убие.Бъди по контактна,то от теб зависи,ние какво да ти кажем?

ходи да продаваш дини при баща ти
    Пиках на химна!!!

Първо като момче искам да кажа че модата с грима не е сполучлива.Не се повлиявай и не ставай поредната кифла.Грима може да замаже но не и да скрие това от което те е срам,така че не си и помисляй да слагаш от това чудо.Второ не е нужно да се срещаш със същите хора! Излез и се запознай с нови.

Бтв от къде си?
    No one can make you feel inferior without your permission.

Повече от фен
    от Ловеч съм малък град е но е хубав ами да продавах дини за малко при баща ми и излизах с едни момчета и момичета обаче те пушат и покрай тях взех и аз смисъл не пуша сега обаче днеска малко си дръпна утре и просто се усетих че почвам и спрях да се водя а тези от моя клас с които се разбирам те не са ме викали само на диско но баща ми не ме пуска и така

А харесва ли ти така без тях? Щот и аз лятото си давам малко почивка и повече съм със семейството си. Помагам в семейния бизнес. Смисъл пак си излизам с приятели, ама по-рядко и ми е добре.

Senior Member Фен
    Ако са ти истински приятели няма да има пука дали си с грим, дали си наконтена и т.н. ! Незнам защо чак сега си се сетила да питаш как да прекараме лятната ваканция като тя е към своя край Да не би да очакваш всеки да почне да те кани да излизате ? Вероятно си имат и други приятели извън училище, с които да излизат Не искам да прозвучи като сдърпване ама ти си си виновна, че си стояла цяло лято вкъщи и си се чудила какво да правиш
    I'll seek you out
    Flay you alive.
    One more word
    and you wont survive.
    And I'm not scared
    of your stolen power.
    I see right through
    you any hour.

МОМИЧЕ СЪМ

Град
    in Middletown.. ^^
    Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    Какво като си без грим и прочие.
    Толкова ли е определящо това?Не може ли да поддържаш отношения и извън училище,опита ли се да потърсиш някого това лято.Недей да чакаш другите да те потърсят.Това чакане ще ни убие.Бъди по контактна,то от теб зависи,ние какво да ти кажем?
    Грима и дрехите не определят човека..Приятелите няма да дойдат при теб, докато седиш и си щракаш с пръсти..
    Liar Liar, don't cry on my shoulder ...

Според мен трябва да си промениш малко стила и начина на поведение.

Град
    in Middletown.. ^^
    Цитирай Първоначално написано от vichevv
    Според мен трябва да си промениш малко стила и начина на поведение.
    +1, повечето неща не стават от само себе си..
    Liar Liar, don't cry on my shoulder ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си