- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Скука...
Да питам една глупост и аз :PP
Защо момичетата смятат че е "гейско" момчетата да си бръснат краката?
Или защо момчетата ги бръснат? Аз съм момче и не ги.
Та ми е интересно мнението ви.
Защото само жените трябва да се обезкосмяват там,не стига,че и веждите си оформят,сега и краката си епилират,скоро и ще започнат и да се гримират..
Според мен е хубаво момчетата,да си бръснат краката,с косми е много гусно![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Окосмеността по мъжкото тяло се дължи на високите нива на тестостерон ( ИЗЦЯЛО МЪЖКИЯ ХОРМОНЕЦ).Колкото повече косми,толкова повече тестостерон,следователно,т олкова повече мъж има в теб![]()
Тея дето си ги бръснат имат нещо женствено в тях![]()
А,имам един в моя клас,дето сега е на 16 години и няма един косъм по краката и ръцете,се едно не го е ударил пубертета още,хаха.И още по-смешното е че не ги бръсне,тях просто ги няма.
a3
.: machoka :.
Няма нищо гнусно в натуралното окосмяване.Гледаш много американски тийн филмчета и искаш релефно 50 килограмово епилирано женско момченце за гадженце да си го качваш в фейсбук и да се хвалиш с плочките му и липсата на к'вато и да била мусколна тъкан другаде.Първоначално написано от muhtesemfan
![]()
a3
Да,даже може и да си направи пернаментен грим,щото с такива неоформени вежди е гнуснооооооооПървоначално написано от muhtesemfan
тцтцтцтц
bloodymirror - Аз съм виждала момче ,което имаше черен молив на очите. Беше "гадже" на една моя приятелка ,изби ме на смях като го видях,но се въздържах.
- Добре ,бих преглътнала без косми на краката ,ама чак пък грим на очите. Пък и една приятелка викаше на едно момче,който беше попитал дали харесва мъже без косми и тя: "Не , нямам намерение да се състезаваме на кого краката са по - гладки".![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А пък аз знам момчета,които ползват безцветен лак,ексфолианти за тяло и секви изгъзициПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Това не е ГЕЙСКО..!!!!![]()
аз обожавам когато момчето няма косми по-краката...
awerw♥
да ви покажа ли краката ми![]()
![]()
![]()
не, благодаря.Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
awerw♥
Аз не виждам лошо мъжете да си бръснат краката,но оскубаните вежди това вече е друго нещо-гейско..
you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**
познавам много момчета които си оправят леко веждите, но няма спор, че така им отива повече.Първоначално написано от mimseyy
какво като леко си е оформил веждите.. нямам предвит да ги изтъни, а да ги оформи.
Много по -добре изглеждат, от преди...
awerw♥
Казала кифлата..Първоначално написано от sapphire5
![]()
a3
ти случайно да ме познаваш, че да говориш така?Първоначално написано от JustPerfection
![]()
awerw♥
Гледам темата се обръща на спор. Това означава
че е до мнение.Приема се за нормално и с бръснати и без бръснати крака.
Всеки има предпочитание а това за веждите няма и да го споменавам.
една снимка говори много за човек,думите също.Първоначално написано от sapphire5
a3
Точно.А това за гримът и оскубаните вежди уби всичко детско в мен. Добре, че не съм виждала все още такива дебили, щях да повърна.Първоначално написано от JustPerfection
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
ауу снимала съм се с очила и айде.. веднага ме изкара кифла.... айде прави малко разлика...Първоначално написано от JustPerfection
![]()
awerw♥
Аз говоря за изтънените,не за леко оформените..на някой им отива на други не..както казаха въпрос на мнение (:
you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**
Аз краката си ги вземам от 6ти клас а веждите от 9 клас само посредата разбира се ся мисля ръцете ама ша видим времто ша покаже![]()
Ağlama yağmıur gozlum ben bu derdı
Предпочитам момчетата да НЕ си бръснат краката. На мен ми е ужасно гнусно да гледам мъжки крака без косми. На допир не искам и да си представям как е.
Веднъж в парка една двойка сяда на пейката, която е на няма и два метра от пейката на която сме аз и една приятелка. Дочувам разговор за кой какви средства за премахване на космите ползва. Заслушах се и разбрах, че момчето ползва кола маска, а момичето епилатор. Момичето обаче каза, че краката на момчето били по-гладки, за това и тя ще опита с кола маска.
А на мен ми идваше да си върна обяда.
И спря да се върти за миг земята..
Да..просто трябваше да поясниш от началото. Както и да е.Първоначално написано от mimseyy
![]()
Евала marmalad400
awerw♥
sapphire5
Съдейки по снимката,начина по който пишеш,и подписа ти,цялостната ми оценка е КИФЛА.
Не ми върти фасони през форуми.За жалост има много момиченца като теб дето се мислят за АЗ СЪМ СИЛНА,БОРЯ СЕ ЗА ВСИЧКО дрън дрън и прочие.И все обичат женствени момченца.Ама ще си намериш майстора,не се притеснявам за теб![]()
a3