- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- ShtrudeL ~>(all in 1) :) :) + machoka, NomNomNom < 3 a
Така, не знам от къде да започна, пригответе се за повечко четене. Започвам подред, сутринта като станах се чудих какво сладко да ям и след няколко килограма диня ми омръзна. Да не говорим колко увеличава посещението на определени места. И така, докато си писах в милия ни форум видях някаква тема със ShtrudeL и ЕВРИКА ! Реших, че ще си направя домашен щрудел като до момента никога не съм го правил, а и изобщо съм хапвал няколко пъти в живота си подобно разкошно нещо. И цял следобед с това се занимавах самичък, пазарувах, белих ябълки, стъргах ги, орехи чупих, рецепти търсих и още куп неща. Отне ми няколко часа, но от сегашна гледна точка мога да кажа, че си струваше. И тамън към 18:00 и нещо да го слагам и се сетих за Фортисимо Фест, където мислех да ходя, но нещо се бях сдухал, защото никой не отговори на поканата ми. Което е малко тъпо, защото аз винаги ходя на чалга дискотеки, които не харесвам и се събираме над 20 човека, а сега купонджийте ме отрязаха. А пък верните приятели и нежни души като мен са повечето я на море, извън София или наистина не можеха да дойдат. Тогава си пуснах темата за концертна тук и отново ShtrudeL, machoka и NomNomNom ме вдъхновиха да отида. Така и направих, но преди това сложих на слаб огън да ми се готви сладкишчето. Качих се на колелото и пълна газ, по рандъм дрехите, ама какво ми пука. И така де, отидох. Докато бях там доста хора се обадиха и вече си предлагаха услугите, така че не се сърдя, но можеха и по-рано да се сетят. Нищо де, поне се чух с няколко важни хора. Но вече исках да съм си сам и да се наслаждавам, по-рано бях на вълната за компанийка. Беше супер яко. Първо си течеше класическата музика, после едно малко момченце излезе и започна да свири на гайда българско произведение, евалата му правя, страхотен. После се започна с мелодийките от известни филми, въпреки че не съм сигурен 100 процента, но беше някак си модерна, спокойна и свежа. И в един момент.... сетих се за гозбата си вкъщи и газ обратно. Тук идва друг забавен момент, понеже карах с една ръка и правих снимки се движех като пиян клоун. Даже някакво момиче и двама нейни приятели нещо ми се посмяха, аз ги подминах, а после се върнах на шега и поговорихме малко, приятни хора бяха. Само не знам защо леко се стреснаха от мен в първия момент, май си помислиха, че ще се бия, но аз веднага споделих, че не се заяждам и просто приятелски питам. И така после поех към вкъщи, срещнах двама колеги, единият беше спукал гума, с тях също споделихме няколко думи. А забравих да кажа, общо към 1 час и 15 минути бях на концерта, така че както ще видите по-късно щруделът доста добре оцеля. Прибрах се на време и успях да спася миличкото ми на време.
Понеже е леко изгоряла не можах да сътворя първоначалната си идея, но отгоре е поръсено с пудра захар, настърган шоколад, а със сметана опитах да изпиша ShtrudeL.
Единствената звезда, която успях да ти намеря ShtrudeL, други нямаше, а и светлината е много силна в центъра на София, та не се вижда хубаво, а и аз съм малко лош фотограф.
И големият финал, наслаждавам се на творбата си, докато пиша този пост, а и това с бележката го направих да не каже някой, че лъжа и съм сложил снимка на щрудел от нета, а и плънката изглежда страхотно, за разлика от леко изгорелите горни пластове.
Това беше един интересен ден, който първоначално изглеждаше супер пошъл.
P.S Сложих темата в тази скеция, защото ми се струва най-подходяща, а и писах искрено и сериозно до хората в заглавието, така че не искам да ме тролват с глупости. Ако имате друго мнение, така и така сте админи, знаете къде да слагате темата.
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Нямам думи. Усмихна ме искрено и много. : ) Много е мило, много. : )
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Божеее, страхотно си прекарал, много се радвам за теб ! И евала за щрудела, изглежда много вкусен ! <3
Хайде, следващият път ако пуснеш тема по-рано, ще ти правя компания.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Изглежда много вкусен.... Още повече ми се дояде щрудел, а и имам около 2-3 кг много вкусни и прекрасни ябълки... Много скоро ще ги използвам и ще си направя щрудел
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...