- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм?? Страх ме е!
С гаджето ми един ден без да сме го планували решихме да се позабавляваме малко, но тъй като съм дествена, а и не искам да му пускам още реших да му направя удоволствие с ръка. Предварително го бях предупредила, че ако ще свършва да ми каже, но тъй като все още сме тинейджъри той дори не беше усетил кога вече беше свършил. Гадното беше 4е свърши 5-6 пръста под пъпа ми и аз трябваше да го избърша. Не бях наблизо до у нас. Избърсах се, обаче колкото и да е, беше влажно на бельото ми. Прибрах се за 15мин и веднага се измих, но след това ме достраша да не би докато съм се мила да се е просмукало от вагината ми.(все пак колкото и да е спермата сдържа милион сперматозоиди) Моля пишете ми защото много ме е страх .Ще съм благодарна ако въпроса ми ви се е струвал глупав и неудачен, да не отговаряте агресивно. Благодаря ви.
Нямам думи.. След като си нямала никакъв полов контакт с него, а и си девствена няма никакъв шанс да си бременна![]()
А дали може да се е просмукало по някакъв начин. Вече мина 2 седмици от това и ми закъснява с 2 дни. Притеснявам се..
няма начин..Не се филмирай... Бебетата не се получават толкова лесно
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
За образованието недей да виниш мен.... родителите ми, което са успяли да ми обеснят са го направили.... аз само споделям страха си. Не съм го правила и нямам хал хабер за секса.![]()
Това, че съм задала въпрос не ме прави необразована до такава степен, че да чета от до темите в тиинпроблем. Пък и преди да напиша темата прегледах за подобна такава и не открих. Иначе благодаря за отговорите наистина по-спокойна се чуствам, но не ме критикувайте. Така или иначе и вие сте минали през това.
Мозъка ти се е е просмукал!
![]()
ДеВствена и бременна-ето как Дева Мария се е сдобила със син!
maDamn
Мда, особено на тема "може ли вагината ми да ПРОСМУЧЕ?"Първоначално написано от miminko
![]()
![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
да се е просмукало![]()
![]()
![]()
![]()
Само като прочетох че е нямало акт и ми стана ясно за кво иде реч
Брях,брях
Закъснява ти от притеснение. Хайде сега си седни на задника и отвори някой учебник, защото 15 септември наближава.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Не си бременна,а притеснена и като го направите използвайте презерватив.
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Първоначално написано от Zarity
![]()
![]()
![]()
да на вагината това и е ролята.. да бъде прахосмукачка..
спермосмукачка... по-нелепа "бременна ли съм"-тема не бях чела![]()
Ъм..да по темата- едва ли вагината ти всмуква сперма, кротко!![]()
![]()
Първоначално написано от cookie_master
awerw♥
Знаех си, че вагините всъщност са вендузи, които засмукват всичкоооооПървоначално написано от theeye770
![]()
![]()
![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
![]()
Не си бременна, преди да правиш секс се образовай малко.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Споко не си бременна, втората Дева Мария не се е появила .....
Вземете се образовайте малко бре!!!!