.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Проблем с очите?

Здравейте,

имам един проблем и смятам, че е от очите(както и мойте родители). Значи постоянно ме боли главата(вие ми се свят най-вече) от 5-6 дена и ми излизат няк'ви черни точки(понякога), както и на дясното око(най-вече) нещо прозрачно бяло и по-трудно виждам(за дясното става въпрос)...

Та, ходих на лекар(ДНЕС ЗА ВТОРИ ПЪТ) и отново ми изписа някакви глупости, които струват над 30 лв. и определено няма да си ги взема... ПЪРВИЯ ПЪТ ДАДОХ 20лв.

Казвам й, че това е от очите, но тя казва, че не може да е от очите, тъй като няма да ми се виело свят, ако е от очите...

Не знам... мен ме е страх доста, защото не искам да нося очила, но тя даже не ме праща на очен лекар, тъй като уж не е от очите проблема... А тогава защо излизат тия черни точки и понякога имам проблем с дясното око, не знам???

ТАКА И НЕ МИ ДАВА НАПРАВЛЕНИЕ ЗА ОЧЕН ЛЕКАР... НО АЗ ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА СИ ХОДЯ ДОКАТО МИ ДАДЕ НАПРАВЛЕНИЕТО...

Та, ако може да ми помогните и тук? Дали е от очите? Защото наистина ме е страх?

Едното лекарство се казва - Вестибо - ако ще помогне за нещо...

А и наистина ми е трудничко да виждам някои неща от малко по-далеч

Фен
    Град
    Пловдив
    Пари за здраве НЕ се пестят.Какво ще ти пречи ако дадеш още 30лв за медикаменти ? Ако не ги дадеш сега , ще ги дадеш по-късно за очила....

Мега фен Аватара на SonataArctica
    По-добре отиди на друг очен лекар.
    И съм на мнението, че ТРЯБВА да си купиш лекарствата. Както каза PaLMaL - "Пари за здраве НЕ се пестят.""

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    И съм на мнението, че ТРЯБВА да си купиш лекарствата. Както каза PaLMaL - "Пари за здраве НЕ се пестят.""
    НЕ ХОДЯ НА ОЧЕН(НЕ САМ ХОДИЛ, НЕ МИ ДАВА НАПРАВЛЕНИЕ) ХОДИХ ПРИ ЛИЧНИЯ И МИ ДАВА НЯКВИ ГЛУПОСТИ ДЕТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ОЧИТЕ?

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от waller123
    НЕ ХОДЯ НА ОЧЕН(НЕ САМ ХОДИЛ, НЕ МИ ДАВА НАПРАВЛЕНИЕ) ХОДИХ ПРИ ЛИЧНИЯ И МИ ДАВА НЯКВИ ГЛУПОСТИ ДЕТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ОЧИТЕ?
    За какво трябва да я чакаш тая??Отиди и си плати прегледа

BuBy

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Тогава отивай на очен. като трябва, ще си платиш...

Супер фен Аватара на badsector
    Принципно личните ни лекари са доста зле откъм съвременни познания и изписват лекарствата според фармацевтичните представители, които ги зарибяват. Но в конкретния случай, според представените симптоми, ми се струва, че лекарят е нацелил лекарството, което е сравнително безвредно. Но не струва 30 лева де, около 18 се намира. Предния път какво са ти изписали и какви са били симптомите? Твърде вероятно е проблемът ти наистина да не е от очите. Което не пречи да си късоглед.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Моята лична лекарка е много отворена към новото. Би ли си казал населеното място и да ти кажем очен, добър. Или просто виж в нета.

По принцип главата заболява при проблем с очите или обратното беше. Аз през какво минах в пубертета не питай. Затова си плащай и търси. Все пак това са очите ти, а не нещо друго.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на reperw
    стига казвах те на момчето да купува тия лекарства..наще лекари са пълни идиоти...мен за хрема ми предписва антибиотик... я се стегнете бе...
    недей да купуваш лекарстват ами си отиди сам на очен без направление...ии докладвай там на някой за нея да я махнат тая селянка

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Консултирай се със специалист!В случая офталмолог!

Цитирай Първоначално написано от reperw
    стига казвах те на момчето да купува тия лекарства..наще лекари са пълни идиоти...мен за хрема ми предписва антибиотик... я се стегнете бе...
    недей да купуваш лекарстват ами си отиди сам на очен без направление...ии докладвай там на някой за нея да я махнат тая селянка
    Ето това е правилния отговор! Случва ми се почти всеки път и вече съм на ръба да сменя тази ...

Човек, отиваш и казваш 'искам направление за очен' ... ти си усещаш проблема и знаеш по-добре от нея каква може да е причината ... тя ше ти даде 30 вида лекарства и ше изхарчих толкова много пари, докато накрая реши, че наистина си за очен .... аз също имам проблем с очите и да определено при неправилно лечение главата доста боли ... не ги купувай тези лекарства .. тя си цели на посоки каквито и падне, дори съм сигурна, че не знае какво точно ти е .... казваш и, че искаш направление ... или вземи родител с теб ... ако не - сменяй я ако можеш и да пътува ... лекарите в днешно време повече ше ти навредят отколкото помогнат... думи нямам ........
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кръвното ти в какви граници е? Шум в ушите и сърцебиене имаш ли? Откога са оплакванията?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от waller123
    АБЕ ПИЧ, ТИ ЛЕКАР ЛИ СИ, ЧЕ СИ ТОЛКОЗ КОМПЕТЕНТЕН!!! ПАРИ ЗА ЗДРАВЕ НЕ СЕ ПЕСТЯТ! СЛУШАЙ КАКВО ТИ СЕ КАЗВА!

Отиди на очен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си