.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Hybrid View

Мега фен Аватара на ZipFail
    И кво ? Рони Колман като дига сигурно х3 на инструктора си, да не би да разбира 3 пъти повече от него ?

Да, постиженията повечето пъти са показател за знания, ама не винаги. Някои тренират за хипертрофия, други са сила, трети за изържливост, недейте да сравнявате хора, които не са в една категория

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Аз не съм казал,че не знае.Не съм казал и че съм по-умен.Казах,че не е яко да се ебава със сички дето питат нещо за лостовете.Да не говорим,че той сравнява всички по това колко им е ръката и дали тренират на лост или в зала.Има ли значение?Аз разбирам да го коментираш ако си бил лостаджия и са си в зала,обаче човек дето не прави набирания не мисля,че е много компетентен в тая област.Както и да е.Ако някой сравнява категорийте това не съм аз.Вие говорите за 60 килограмовите лостаджий,а не аз.Аз се разправям само с онея дето чакат да им се смели информацията наготово.Иначе гледам да помогна и да обменя опит и да науча нови неща от тука щот има бая начетени момъци

Супер фен Аватара на HolyShit
    Никва подигравка..Вземи влез в youtube да видиш как се прави лежанка с човек.Само дето е трудничко да балансираш де..

Мега фен Аватара на ZipFail
    Така е друга работа. Съгласен съм

Ама повечето от новоизлюпените лостаджии са си за ебавка, не можеш да го отречеш

Те всички са за ебавка.Смисъл аз съм много против позиорските историй,а такива има вече 99%.Аз и в предишни теми казах,че ми беше кеф да ходя в 120 преди и да гледам малкото пичове,които наистина бяха "лостаджий" и го правеха за удоволствие,а не защото друг го прави.Брояха се на пръсти и бяха наистина здрави на фона на това,че тренираха на 2 уреда.Както и да е.Сега всички ходят щото са гледали Тачев и искат да се правят на клоуни.Всички почнаха да разбират и да дават акъл и да се чустват "спортисти",а реално погледнато тези пичове не правят нищо.Против това съм.Ама нали затова е форума Да се отговаря на въпроси (поне на смислените ) и да си помагаме взаимно

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    браво, ориентирал си се към правилния спорт

да кажеш едно хубаво нещо
    тва беше ирония бегай на лоста
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™

не смятах да влизам в раздела, но като видях че аверв е писал си викам дай да видя кво е снесъл пак
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Banned Мега фен
    Мен никой не ме е зарибявал. Сам без никой да съм виждал ( всъщност бях виждал хора преди това на лостовете , но не ми правиха впечатление) реших да почна да се набирам. и се превърна в майния. Въобще не знаех за Тачев майни и прочие.

Ами то и аз ходех (през онова време за което споменах когато не бяха позиорите ама бях и малък не бях за зала).Тогава Тачев даже клип нямаше.Да не говорим,че и за оня черния не знаех.Ама не ходех сам.Имаше 1 авер 2мата се висехме и от нищо стигнах едно ниво,което загубих с времето.Няма значение.Да не го обръщаме на чат,че тая тема и тя 3 страници стана

Banned Мега фен
    Аз си правих лицеви опори и си мислих,че съм мноо здрав и че кофите и набиранията са фасулска работа.
    Реших един ден с един приятел да се набираме и то се оказа бая трудно ( 2 набиранки едвам) .И тай започнахме с мисълта да станем по-силни. Видях едни изверги като шменди (не знаех какво е това силово набиране). Много ме изумиха и ми изкараха очите. Не бях виждал такова нещо. Да се набереш до горе
    Тогава още повече започнах да тренирам. В тяхните очи се мислих, за пълен слаба. Мислих си че те са тренирали от раждане и са 10000 пъти по силни от мен. Това ме огрочи. Исках да стана като тях.
    С времето и клипчета гледах за ханибал. Зарибих се още повече като напреднах. Като почнах да правя по 30 кофички се мислих за изверг.Почнах и фитнес.
    След още време напреднах и във фитнеса.
    А сега продължавам да си ходя и на лостове и на фитнес и ми е мнооого смешно като си спомня какво съм си мислил преди. Как си мислих като напреднах малко ,че съм придобил сила .

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    бе мани ,ся гледам на лостовете пред нас 6-7 годишни момиченца правят набирания за бицепс
    Също така везни и коремни прехвърляния
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Въпреки,че мислех да не спамя ше тресна един коментар Споко ловецо аз си мислех,че сяко междучасие ако правя по 1 набиране на касата на вратата (на класната стая) ше стана много силен.Колкото до 6-7 годишните ...Оня ден по време на кардиото видях 2 пича се набираха на лоста за тупане на килими (зад врат) .Дигаха се 2 пъти ама се имат за яки.И като отидат в училище пак ше има бой и пострадали щот някой си мисли,че е много здрав.Деформират психиката на децата още от малки и после що сме на това дередже.Да не говорим,че аз съм направил по-голямо натоварване на бицката от 30 минутното кардио отколкото тия дето се дигнаха 2 пъти и си тръгнаха (мани,че кардито сваля ММ )

Xaxxaxa , кардиото сваляло ММ

Ти виждаш ли " " човечето....Имам чуството,че говоря с невменяем.

Е човечето нищо не ми говори , освен,че се пукаш от смях зад монитора

Влез в групата във фейса на лостаджийте и ше чатнеш лафа

Супер фен Аватара на fenasf

Re: Въпрос за Street fitness упражнения

Цитирай Първоначално написано от rapanche
    Цитирай Първоначално написано от albertog
    Може ли някой да ми каже какви упражнения да правя всеки ден за "ръце,гръб и гърди"
    Във фитнеса който ходиш няма ли инструктор
    street fitness
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Banned Мега фен
    бе мани ,ся гледам на лостовете пред нас 6-7 годишни момиченца правят набирания за бицепс
    Също така везни и коремни прехвърляния
    А аз и 2 , 3 годишни съм виждал на живо как се набират и хвалят пред майкете си. (едвам се качиха за да хванат високия лост ).

Това е така , защото са много леки

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

саад
    Dream..