- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпрос за Street fitness упражнения
И кво ? Рони Колман като дига сигурно х3 на инструктора си, да не би да разбира 3 пъти повече от него ?
Да, постиженията повечето пъти са показател за знания, ама не винаги. Някои тренират за хипертрофия, други са сила, трети за изържливост, недейте да сравнявате хора, които не са в една категория![]()
Аз не съм казал,че не знае.Не съм казал и че съм по-умен.Казах,че не е яко да се ебава със сички дето питат нещо за лостовете.Да не говорим,че той сравнява всички по това колко им е ръката и дали тренират на лост или в зала.Има ли значение?Аз разбирам да го коментираш ако си бил лостаджия и са си в зала,обаче човек дето не прави набирания не мисля,че е много компетентен в тая област.Както и да е.Ако някой сравнява категорийте това не съм аз.Вие говорите за 60 килограмовите лостаджий,а не аз.Аз се разправям само с онея дето чакат да им се смели информацията наготово.Иначе гледам да помогна и да обменя опит и да науча нови неща от тука щот има бая начетени момъци![]()
Никва подигравка..Вземи влез в youtube да видиш как се прави лежанка с човек.Само дето е трудничко да балансираш де..
Така е друга работа. Съгласен съм
Ама повечето от новоизлюпените лостаджии са си за ебавка, не можеш да го отречеш![]()
Те всички са за ебавка.Смисъл аз съм много против позиорските историй,а такива има вече 99%.Аз и в предишни теми казах,че ми беше кеф да ходя в 120 преди и да гледам малкото пичове,които наистина бяха "лостаджий" и го правеха за удоволствие,а не защото друг го прави.Брояха се на пръсти и бяха наистина здрави на фона на това,че тренираха на 2 уреда.Както и да е.Сега всички ходят щото са гледали Тачев и искат да се правят на клоуни.Всички почнаха да разбират и да дават акъл и да се чустват "спортисти",а реално погледнато тези пичове не правят нищо.Против това съм.Ама нали затова е форумаДа се отговаря на въпроси (поне на смислените
) и да си помагаме взаимно
![]()
тва беше иронияПървоначално написано от maksimal
бегай на лоста
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
не смятах да влизам в раздела, но като видях че аверв е писал си викам дай да видя кво е снесъл пакПървоначално написано от awerw
![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Мен никой не ме е зарибявал. Сам без никой да съм виждал ( всъщност бях виждал хора преди това на лостовете , но не ми правиха впечатление) реших да почна да се набирам. и се превърна в майния. Въобще не знаех за Тачев майни и прочие.
Ами то и аз ходех (през онова време за което споменах когато не бяха позиорите ама бях и малък не бях за зала).Тогава Тачев даже клип нямаше.Да не говорим,че и за оня черния не знаех.Ама не ходех сам.Имаше 1 авер 2мата се висехме и от нищо стигнах едно ниво,което загубих с времето.Няма значение.Да не го обръщаме на чат,че тая тема и тя 3 страници стана![]()
Аз си правих лицеви опори и си мислих,че съм мноо здрав и че кофите и набиранията са фасулска работа.![]()
Реших един ден с един приятел да се набираме и то се оказа бая трудно ( 2 набиранки едвам) .И тай започнахме с мисълта да станем по-силни. Видях едни изверги като шменди (не знаех какво е това силово набиране). Много ме изумиха и ми изкараха очите. Не бях виждал такова нещо. Да се набереш до горе![]()
![]()
![]()
Тогава още повече започнах да тренирам. В тяхните очи се мислих, за пълен слаба. Мислих си че те са тренирали от раждане и са 10000 пъти по силни от мен. Това ме огрочи. Исках да стана като тях.
С времето и клипчета гледах за ханибал. Зарибих се още повече като напреднах. Като почнах да правя по 30 кофички се мислих за изверг.Почнах и фитнес.
След още време напреднах и във фитнеса.
А сега продължавам да си ходя и на лостове и на фитнес и ми е мнооого смешно като си спомня какво съм си мислил преди. Как си мислих като напреднах малко ,че съм придобил сила.
бе мани ,ся гледам на лостовете пред нас 6-7 годишни момиченца правят набирания за бицепс![]()
Също така везни и коремни прехвърляния
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Въпреки,че мислех да не спамя ше тресна един коментарСпоко ловецо аз си мислех,че сяко междучасие ако правя по 1 набиране на касата на вратата (на класната стая) ше стана много силен.Колкото до 6-7 годишните ...Оня ден по време на кардиото видях 2 пича се набираха на лоста за тупане на килими (зад врат) .Дигаха се 2 пъти ама се имат за яки.И като отидат в училище пак ше има бой и пострадали щот някой си мисли,че е много здрав.Деформират психиката на децата още от малки и после що сме на това дередже.Да не говорим,че аз съм направил по-голямо натоварване на бицката от 30 минутното кардио отколкото тия дето се дигнаха 2 пъти и си тръгнаха (мани,че кардито сваля ММ
)
Ти виждаш ли "" човечето....Имам чуството,че говоря с невменяем.
Е човечето нищо не ми говори , освен,че се пукаш от смях зад монитора![]()
![]()
Влез в групата във фейса на лостаджийте и ше чатнеш лафа![]()
street fitnessПървоначално написано от rapanche
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
А аз и 2 , 3 годишни съм виждал на живо как се набират и хвалят пред майкете си. (едвам се качиха за да хванат високия лост ).Първоначално написано от TheManTheLegend
Това е така , защото са много леки![]()
саадПървоначално написано от awerw
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...