.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Banned Супер фен
    Град
    Varna

Против пъпки

Аз съм момче, на 15-ти септ имам РД ставам на 18+тва ще почвам даскало, но от няколко дни ми се появиха някви гадни пъпки не са много но 2 от тях са между веждите и е супер гадно, чудя се как да ги махна до 15-ти септ, не минават, такива гнойни са-четох, че салициловият спирт помагал и се чудех дали да не си взема утре от аптеката? Кво ще ме посъветвате искам нещо с бърз ефект и да не е мн скъпичко-спирта дали ще помогне, мойта кожа на лицето по принцип е леко мазничка...искам до 15 да ги махна тия пъпки-ужас-цяло лято нямах и ся точно когато не трябва се появиха също така ще ми помогне ли срещу бързото омазняване на кожата на лицето?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Спирт не си взимай- ще ти влоши положението. Най-елементарното нещо, което можеш да си вземеш дори без рецепта, е Акне аут лосион. До 15-ти си бомба.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на cookie_master
    И аз препоръчвам акне аут
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Абе тоя крем Витасин... дето всички МНОГО го хвалят на мен никаква работа не ми върши

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Спирт не си взимай- ще ти влоши положението. Най-елементарното нещо, което можеш да си вземеш дори без рецепта, е Акне аут лосион. До 15-ти си бомба.
    Щото четох в много форуми, че на всички е помогналтоз спирт , а тва акне аут колко струва и има ли го във всички аптеки

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Щото четох в много форуми, че на всички е помогналтоз спирт , а тва акне аут колко струва и има ли го във всички аптеки
    Е-е-е-е-е-е-е, не съм дистрибутор, за да знам дали го има във всички аптеки.
    http://apteka.framar.bg/30000122/%D0...-#.TmyppahF7Qo

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    ама крем ли да си взема или почистващ лосион щото и двете ги има ако си взема само крем щото не разполагам с много пари дали ще има ефект до 15 септ ако се мажа сутрин и вечер например без да използвам другите работи там лосиони, сапуни и тнт пак с тая марка

Град
    пространството на Дисе
    Вземи си лосион.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Вземи си лосион.
    ок мерси дано да стане

Вземи си и розова вода, успокоява кожата (от личен опит ти казвам, много помага) .

Фен
    Град
    Пловдив
    Силицилов спирт 1 или 2%

Guest
    Преди лягане си поливаш лицето с вкисната боза и на сутринта пъпки няма.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от PaLMaL
    Силицилов спирт 1 или 2%
    Не.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Крем Вита Мерфен (към 5-6лв. без рецепта, успокоява кожата и й помага да заздравее по-бързо)
    + лосион Акне Аут.
    лосиона е към 10лв. мисля.
    може да ти излезне малко скъпо

някои хора пробват урина (съвсем сериозен съм). никога не съм я пробвал(не съм имал проблеми с кожата никога), но са ми казвали, че едва ли не прави чудеса за кожата и я успокоява бързо, лекува акне.
    пикаеш на памуче и мажеш, след 10мин. се измива. ако не те е гнус, пробвай

розовата вода с нищо няма да помогне

Аз останах доволна от Акне аут,опитай

Недей със спирт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си