.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Град
    София
    видехте ли тва, удължават 5% отстъпка за фактурите до октомври и може през банкомати, време беше http://computerworld.bg/37389_mtel_d...pay_i_bankomat

Град
    Shopsko
    Цитирай Първоначално написано от ThomasCook
    Виваком изобщо не ме кефят. Само гледат да изментят нещо и освен това интернета им е пълен шит - само прекъсва, лъжат със скоростта - плащам си за една скорост а като засека, тя е 2 пъти по-ниска.
    Ако и мобилните им услуги са такива. NO GRACIAS!
    в момента съм с вивакомска флашка за нет за 10 кинта и е тотална шитня. Прекъсва на всеки 15 мин., бъгва се и компа тряя да рестартвам, а и нета е супер бавен... ще я разкарвам, ама лошо, че ме вързаха с договор, та ся не знам ...
    Kolkoto poveche, tolkova poveche

Град
    Shopsko
    Цитирай Първоначално написано от Lia
    видехте ли тва, удължават 5% отстъпка за фактурите до октомври и може през банкомати, време беше http://computerworld.bg/37389_mtel_d...pay_i_bankomat

еваларка, че са го напраили да можем по всяко време да плащаме с отстъпка, тва следобедната отстъпка ми беше супер неудобно като час, ся ше мога и вечер през банкомата

ами хубаво са направили, че са удължили срока, защото си беше малко ограничаващо точно в определени часове да можеш да се възползваш от отстъпката, колкото до новия начин на плащане така е много по-добре, защото става по-бързо и можеш да го направиш по всяко време.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Аз съм си решила проблема генерално. Просто не говоря по телефона
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

и това е вариант, ама така не вървят нещата, кофти е да искаш да се обадиш и да не можеш, и да чакаш да звънне телефона...

Град
    Shopsko
    аз днес ходих до най-близкия банкомат да изпразня джебовете ... Супер удобно ми е така, а не да бия път до техен магазин. Хем си разполагаш с цялото време, а не да се съобразяваш с работното време на магазина ... Трябва да пробвам някой път и през e-pay

Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    Аз съм си решила проблема генерално. Просто не говоря по телефона
    хаха добре звучи, ама при мен е невъзможно , на ден изпращам 37263263 смс-а и говоря супер много, добре че всички са на лооп иначе незнам - определено на наще щяха да им се напукат очите от сметките!
    Вчера бях с майка ми като плащаше сметките с тия новите терминали ли са какво са.... ама е много гот, въоще не се чака и е супер елементарно....
    Nothing Last Forever

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Цитирай Първоначално написано от BrokenKnight
    ИСТИНАТА Е ГЛОБУЛ !
    ЗАМЪЛЧЕТЕ !

Ето ви едно добро дело
    http://www.standartnews.com/biznes/m...ti-119955.html
    ебати якото искам и на мен да ми сбъднат мечтата!!!Няма да ви казвам каква е :P
    Nothing Last Forever

Супер фен Аватара на gabsit000
    изчакай още малко,може още да я смъкнат!

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си