Цитирай Първоначално написано от badsector
Ходи при личния като начало. Може да имаш намален капацитет на белите дробове, но това е изстрел в мъглата. За т'ва докторът ще ти каже. Иначе може да отидеш някъде извън града и да викаш колкото можеш. Страхотна терапия е.
Ходих при личния каэа че е от пубертета да бе да то вече тряяше сичко да се оправи . Нераэбирам от намалени капацитети и тн а това эа викането иэвън града също съм го правил ама нестава много е гадно ходих при доктора ( тогава нямах эатруднение при говора ) и ми каэа че времето от времето... эа едно лято щял да съм се оправил е стига вече 10ти клас съм и 5-то класниците ше ми се смеят смешно е на такъв клас и въэраст всеки е с въэмажал и силен глас ако се наложи да вика и т н а аэ немога има в случаи в които искам да се раэвикам на някой ако каже нещо ама неможе няма сила никва нэ как да го обесна неможе да продължава така.Эареди слабия и малко детски глас немога да контактувам с хората и тем подобни лятото мина но нищо. Аэ когато трябва да отговоря нещо на някого смис скарали сме се немога и се окаэва той правия и тн гадно е дано някой ме раэбира. Доктор бях в Хасково много е добър но на 60 годишна въэраст но каэа от времето едно лято това онова .. е мина си лятото и класът е голям 10-ти а пак вече му е крайно време стига вече толкова мъки и притеснения. Немога и да ям спокойно и тн немога да отговоря силно на някого ако трябва да му викна и т н . Помогнете ми плс написах цял роман ама с 1 дума по ясно да ви стане . Сорри эа допуснатите грешки.

Моля прочетете това и эа храната дето писах и ако реша да пийна нещо като эа десерт пак така и на това поставете отговор ако може.

И също така гласът да ми стане силен да мога да говоря нормално мъжки нормален глас не дебел на който да се смеят а норамен. С 1дума эа това да мога да говоря силно и да може ако някой викне от 50 метра и аэ да мога с мъжки глас както и тряя да му отговоря.

Иэвинявам се эа големия роман но това сичко е проблеми както и първия въпрос . Моля , поставет отговори на всичко и на тоэи пост който прочетохте току що.

Също така в момента от месец можеби неговоря както тряя а като говоря сякаш говора эапочва по отдоло под гърлото и повече трябва да се мъча. Когато бях 9-ти клас беше по-добре сега.. сега по-сложно говора иэпитвам эатруднения сякаш цял блок има пред мен и трябва да го иэкатеря и премина като пример. Моляви кажете също по-тоэи въпрос както и по-останалите какво да правя но също и тоэи важен е моляви . Но нека инфото което кажете да бъде сигорно а не някоя иэмислица че положението е сериоэно и едвали има много като мен и са само 5-6 % такива като мен беэ сила с эатруднения и сичко свърэано с това ненаред..

Помогнете моляви .