.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Нискотарифни билети до Милано

Здравейте, предварително се извинявам ако темата не е на място.

Възнамерявам да замина за Милано след по-малко от месец и реших да пробвам по тънкажните самолетни билети (нискотарифните самолетни билети) Ако избера дата и си закупя билет от сега, ще ми излезе по малко от колкото от София до Варна ( 50euro) Та въпроса ми е, ако някои е пътувал с такива самолети знае ли колко точно багаж мога да взема? Не възнамерявам да мъкна глупости, просто знам че правяр проблеми за парфюмчета преси и тн.... До колкото разбрах ми е позволен само "ръчен" багаж и ако някои знае какво точно побира той))

Много ще съм благодарна, ако някои отговориии)))

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не те разбирам! Какви са тези билети? Може да си намериш всякакви и 80 евро Мадрид-София, но работата е там, че винаги се закупуват месеци по-рано. Виж в Слиз какви са тарифите и другите сайтове. Навсякъде се пътува по един и същи начин.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мисля, че имаш право на 10-20кг. багаж.
    Ако искаш повече вече се заплаща

Скъпи предмети като преса и тем подобни, ако можеш си ги сложи в ръчния багаж.
    Там хвърлят саковете, ако нещо им хареса може да ти го вземат и после минават с "изгубило се е"..
    И по малко с метала, който носиш. Ако носиш 10 железни запалки *примерно* ще те накарат 9 да хвърлиш и няма да имаш избор.

Най важните неща в ръчния, а дрешките в другия.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Е мерси много Значи ако си взема малка чанта с най потребното, и малък сак (много малък) няма да ми направят проблем Ще гледам да огранича всичко

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    С коя компания имаш намерение да летиш? Имат си отделни условия за ръчния багаж, повечето допускат максимум една чанта до 10кг.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    С коя компания имаш намерение да летиш? Имат си отделни условия за ръчния багаж, повечето допускат максимум една чанта до 10кг.
    Компанията е Ryanair [поне така си мисля] . И аз доскоро пътувах с нея, даже билетите бяха стигнали до 6 евро в едната посока.Но вече доколкото разбрах са спряли полетите до Милано Бергамо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си