- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обемна коса.
Косата ми е доста.. сплескана. Използвам шампоан NIVEA Volume два пъти в седмицата (при нужда 3), но няма ефект. Не прекалявам с количеството, защото знам, че шампоаните не са много полезни за косата, ако се използват твърде често.
Вие как поддържате обема на косата си, но без всеки ден да използвате преса?
Направих си я на етажи и така има повече обем.
Понякога я топирам или със сешоара![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Мисля, че при мен от боята за коса стана по-бухнала. Правя си и маски с хума от време на време.
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
И при мен е така .. само че си я направих на степени(,което е почти същото)Първоначално написано от cigarettekisses
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Моята си е естествено обемна, без преси, сешоари и т. н. шитове!![]()
Има отделна тема за "фукня", момичето иска съвет...
Смени шампоана. Потърси някой от аптека, който е на лекарствена основа. По-скъпи са, но и са по-качествени.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
По принцип на мен косата ми е естествено обемна и съм забелязала, че изглежда най-добре, когато просто си я оставя. Без някакви специални прически или шампоани.
Иначе както казаха, направи си я на етажи(на мен лично тази прическа не ми харесва де, но това е лично мнение) и попитай фризьорката си за някой наистина хубав шампоан. Истината е, че тези, които ги рекламират(особено Нивеа) за нищо не стават. Ще ти излезе по-скъпо, но поне наистина ще имаш резултат.
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
С дифузера на сешоара, стига да не я изправяш де. Ако я харесваш чуплива, мисля, че е добро решение.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от m0nky
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Етажи, пластове, степени е едно и също!Първоначално написано от millmii
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..