- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет..
Здравейте, момиче на 14 съм.Тази година съм в ново училище, учих много и ме приеха в добра гимназия, която може да ми донесе стабилно бъдеще.Първият ден в училището ми беше странно - никой не общуваше с никой но постепено се отпуснахме и вече сме приятели.По-голямата час са момчетата - 9 момичета и 20 момчета.Още от мига щом пристъпих прага на класната си стая зърнах момчето с най-прекрасните очи..толкова сини,сякаш всеки момент ще потънеш в тях.. стана така, че седя пред него..във всеки възмможен момент си говорим, а понякога когато го погледна виждам, че и той ме гледа.2 от момичетата са пълни кифли, държат се като курви, още на втория ден започнаха да го галят, да му се предлагат, а той като повечето момчета им се потдава, не казва нищо, но се засмива.Най-много с нас 3те общува от всички момичета (не, че са много)..още от мига ЩОМ ГО ВИДЯХ ГО ХАРЕСАХ, даже и днес понеже имам рожден ден и вярвам в тези неща си пожелах да бъда с него..всичко би било лесно ако те двете не бяха, страх ме е дори да му кажа, че го харесвам, боя се първо, че той няма да ми обърне внимание, а второ, че те няма да го допуснат до мен, с него штяхме да се прибираме заедно, но така се получи, че му се обадиха и неможахме.. иначе мисля, че щтяхме да се сближим още..просто наистина незнам какво да правя дайте ми съвет...
Кажи му, че го харесваш, ако те отреже ще си намериш друг. Толкова ли е трудно ?
Да, трудно е ! Лесно е да се каже отстрани " Ще си намериш друг " ..![]()
Обичам малко, предимно себе си.
Съгласен съм с него, не вярвам толкова рано да откриеш "любовта на живота си"Първоначално написано от fuckthepol1ce
![]()
wiz khalifaaa <3
Не се притеснявай от тея 2те, винаги ще избере по-недостъпното.
Покани го на кафе, чисто приятелски.
Всеки момент е удобен, но ето една интересна възможност. Говорите си в час, когато нямате възможност за много обстоен разговор. Въвлечи го в някаква по-дълбока тема (може да спорите за момчета vs момичета, за да ви е забавно). Докато се е разпалил и се обяснява, кажи му "тихо" и се обърни да пишеш. Напиши на ръба на тетрадката "можем да довършим разговора на по едно кафе?", откъсни го и му го подай без да се обръщаш. Да има игра.
Аре успех!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Разберете ме, аз лесно ще му кажа, но какви ще са позследствията след това? Ще ми се нахвърлят онези двете? а и бих казала ако бях сигурна, че той изпитва нещо към мен, защото да имам малки съмнения , че ме харесва макар и малко, но не мога да бъда обедена, защото ако той ме харесва той ще бъде на моя страна, а ако не...да интересува се от мен, често си говорим, усмихва се , но това не може да ми гарантира..единственото нещо което ми идва на ум е когато се прибираме заедно сами да се сближим, а и да видя какво ще стане с него и онези двете..само да видите как му се предлагат..започват да го галят да му целуват бузите...
Първоначално написано от Chacho
1. Честит Рожден Ден!
не му го казвай директно. а и първо го поопознай, че тогава си вади изводи и действай. бъди по-уверена в себе си, не прекалено, но е хубаво на едно добро ниво.
не че нещо, ама това с пожеланието - понеже каза, че вярваш - се разваля като го кажеш.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Преди няколко рожденни дни си пожелах нещо по-така, казах го на човека и стана нещо по-така. Да ви боли дедовеа за тия суеверия.Първоначално написано от LeprikonA
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пу-пу, че съм тъпа....дано да не се развали..мамка му колко съм проста...
дай боже да си прав <3 дано ..ще бъде жалко ако онези курви с един тон грим го развалят, защото той наситина има добър характер..ох дано да се сбъдне даже тройно ;00Първоначално написано от Chacho
Вкарваш им по 1 шамар, да знаят кой кара влака и пича е за тебе.
wiz khalifaaa <3
Като искаш нещо, бори се : ) ... Защо други хора ( имам предвид 2 - те момичета ) трябва да ти определят нещтата които правиш ... Замисли се малко .. Ако му имаш номера или скайпа ... Пиши му да излезете. Поговорете си. Опознай го ... И ако има нещо, то ще се види : ) .. :P
ХИХИ попринцип аз съм ревнива и ен го показвам, но покажа ли го всички ме помнят, браня със зъби и нокти своето ;Д Сега разгледах ъв форума в една тема за признаците, по които едно момче тев харесва, за очите да, гледа ме право в очите, а понякога когато погледите ни се срещат се отмества, когато не му обръщам внимание ( а то се случва когато онези двете са при него) той сам се опитва да си говори с мен, случи се така, че чантата ми падна назад и аз се наведох да си я взема и той ми кас а"АЗ ще ти я дам" взе я рагледа я и ми я подаде. Друг път в час по фискултура аз играех баскетбол с едно момче а той futbol и от игрището се провикна и му каза "Ей пич, добра ли е" , в час по български госпожата изказваше мнението си, че някой момчета са големи кретени и аз казах "Госпожо всички момчета са тъпи" и той ми каза "Сички ли и се захили" аз му казах е с изключение на някой./...е има и някой отрицателни, кохгато спорим..но аз изложих добрите, защото като всички ми се иска да ме харесва и вярвам повече в положителното :ДДПървоначално написано от wk
Според мен има нещо към теб. По физическо, ако играете волейбол от един отбор, ще седи само в твойта зона![]()
Ох дано да има нещо към мен, ако наистина има ще потвардя тезата, която до сега отричах, че 'Че има момчета, които все още не се влиаят от курвите" ;Д ДА СЕ НАДЯВАМЕ ДА ИМА НЕЩО КЪМ МЕН, а забравих да каже, че по същото време когато аз играех баскетбол а той риташе топката ми отиде във футболното игрище и той както тичаше към неговата топка а аз гоних моята той се спря и ми я подаде..ох дано наитина ме харесва <3
Приятно жгугумясване!
какво означава жгугимясване ;ДДПървоначално написано от Chacho
Флиртувам / правя секс. Думата е моя от днес ще я разпространявам. След 2 месеца ще й извадя патент.
А дано , благодаря ;ДДД дАНО НАИСТИНА МЕ ХАР ;дПървоначално написано от Chacho
emi sig te har ama ne sym sigurna
.................
Ох дано ..само това искам..Първоначално написано от aleks07
ами надявам се, но какво да ти кажа и аз самата незнам..нямам напредства какво да те посъвтвам, незнам дали те харесва, но предполагам, че да..пази се от онези 2те момичета и гледай да не ти го отмъкнат..не съм много веща за това нека другите те посъветват
.................