- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам са отслабна!
предварително се извинявам че повтарям темата за сигурно хиляден път но съм нова и немога да разбера как се търсят конкретни теми така че ето го моя проблем: на 14 години съм висока 1,62 и тежа 49-50 килограма.Всички ми казват че съм супер слаба обаче имам нещо като разширен таз,всмисъл косста ми е изпъкнала а не вдлъбната както при повечето хора.Много ме дразни и дрехите не ми стоят добре заради нея.Сега пробвам да отслабна но ми казаха че това нямало общо,но все пак искам са опитам .Моля ви помогнете ;(![]()
![]()
:P
няма нищо общо...Първоначално написано от angel4e3
Каране на колело
колкото и да отслабваш няма как да промениш структурата на тялото си, още по-малко костите. Съвсем нормална си.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
162см и 50 кг само ?и смяташ да отслабваш ??? ми пробвай ако те влече анорексията..... това че имаш по разширени кости и т.н не означава че си дебела, и неможеш да го промениш, можеш да станеш и 15 кг но костите ти няма да се смалят.
И кво и е на ръста и кгПървоначално написано от Uncontrollable
аз съм 171см 51кг но има още какво да се смъква
П.Т. Аз също съм с широк таз знам отвратително е, но нищо не можем да направим по въпроса. Просто кокъла ни е едър![]()
+ 1Първоначално написано от whitebunny
Аз обаче съм 164-165 и съм 44-45 кг.,но таза не е от нещата,които можем да променим ...
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Много ясно,като си скини фат..К'во искаш да направиш.. За тва като сваляш се искат малко знания,не просто "дай да гладуваме" ......Първоначално написано от whitebunny
Наистина няма нищо общоНе можеш да промениш структурата на тялото си. Просто трябва да го приемеш, по-добре се радвай, че поне нямаш излишни килограми. Сигурна съм, че имаш напълно нормално тяло и излишно се стресираш..
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Колкото и да се опитваш да отслабваш, това няма да помогне .. Такава ти е структурата! ..
П.С 162см и тежиш само 50кг.. Момиче, ти си много слаба!
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Съгласнаааааааа!Първоначално написано от HolyShit
Дразня се на такива теми вече - глад не е решението, разберете го!!
Pain is inevitable. Suffering is optional.