.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Уникални LED часовници

Продавам нови LED часовници, 2 основни категории:
    1.цена 35лв.
    2.цена 60лв.
    гаранция 3 месеца за производствени дефекти (часовниците са проверени по няколко пъти)

35лв - силикон/гума LED часовници с програмируем (чрез бутоните) scroll/течащ надпис до 16 символа!
    функции: час-ам/рм, дата, scroll надпис.
    7 цвята: бял, черен, червен, зелен, лилав, син, розов
    manual на английски, метална кутийка

ВИДЕО ДЕМО:

http://vbox7.com/play:90f765f21c

http://www.youtube.com/watch?v=Pw-Wv0Oikm0

http://www.youtube.com/watch?v=RqY6k...eature=related

Условията за поръчка са на фейсбук страницата, чрез бутона "ПОРЪЧКА" или чрез контактите долу.

София, тел: 0877 25 22 99
    e-mail: binaryled@abv.bg

що не качи снимки?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Защото съм нов във форума и все още нямам право. Много тъпо виж линка от подписа ми и можеш да разгледаш целия каталог, както и да видиш с анимация как работи всеки модел!
    поздрави

Много са хубави, ама и цената им е хубава

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

за всички от форума цените са 5лв. надолу за моделите SHHORS (цветните).

Ами Shinshoku Black на 70лв. ли си е?

69,90 . доставка по ЕКОНТ до офис или адрес . Плаща се при получаване
    Условията за поръчка са на фейсбук страницата, чрез бутона "ПОРЪЧКА.

При поръчка над 80лв получавате безплатна доставка + 10лв отстъпка!

офертата важи само за клиенти от форума (да се спомене в мейла или при обаждане)

ЪП!
    За пръв път в България. Бъдете уникални!

НОВИ ЦЕНИ :

SHHORS (цветните) - 35лв.
    всички останали - 60лв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си