- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Преговор по физика!
Днеска ще правя входно по физика (7 клас) и нищо не съм писал за преговор и не си пазя тетрадката от 6 клас. Някой ако може да ми даде линк за преговор (или направо формулите) ще съм му много благодарен.
Ще ти снимам таблицата, с която ние правехме преговор (писахме формулите в нея). Ако разбереш нещо, разбереш, ако не - здраве да е![]()
http://store.picbg.net/pubpic/DB/FC/...8527bedbfc.jpg
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Преписах квот разбрах. Иначе мерси много за помощта (за никъде съм без тая таблица xD).
малеее ама ти пишеш като един Георги от моя клас беПървоначално написано от ccdesigns
![]()
![]()
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Толкова зле ли?Иначе тогава още спях, попринцип пиша маалко по-добре
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Физиката е предметът,дето хич ме нямаНяма никакъв шанс да помогна освен ако не искаш двойка на входното
Което не ти го пожелавам де
![]()
Но физиката ужасно ме измъчва,не я разбирам и адски много я мразя!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И в нашия клас има такива ^w^Първоначално написано от callia
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Мале тва е супер лесно ще видиш в 10-ти клас дори и тригонометрия има във формулите и са някви супер сложни и 9-ти също-аз мисля да пиша матура по физика, но нищо не помня от 9 и 10 клас![]()
Входното по физика мина за сега знам, че имам 1 грешка. Иначе до 10 клас има време.
А така! На мен ми предстои връщането на входните..![]()
![]()
![]()
![]()
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Еми аз малко се поизложих по математика и история ама .. Голяма работа имам цяла година да ги оправя.
Незнам дали на него му е помогнало, но аз лично ще си я запиша същата да я имам не се знае кога ще ми потрябва нещоПървоначално написано от ccdesigns
)
Мислех, че съм единствения дет пише толкоз грозно хаха![]()
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!