.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Въпрос

Hybrid View

Въпрос

Преди около 20 мин правихме секс с приятелката ми...тя си свърши и аз таман свършвах когато изведнъж ми се качиха мъдите нагореи си останаха там.Като бутнах ги нямаше,видях че са се качили нагоре.Естествено от стреса оная ми работа ми падна доста бързо и се върнаха на място , (дясното с моя помощ!) Сега изпитвам лек дискомфорт ...Ако някой може да каже на какво се дължи това ше съм благодарен! на 18 съм

Re: Въпрос

Цитирай Първоначално написано от drodzz
    Преди около 20 мин правихме секс с приятелката ми...тя си свърши и аз таман свършвах когато изведнъж ми се качиха мъдите нагореи си останаха там.Като бутнах ги нямаше,видях че са се качили нагоре.Естествено от стреса оная ми работа ми падна доста бързо и се върнаха на място , (дясното с моя помощ!) Сега изпитвам лек дискомфорт ...Ако някой може да каже на какво се дължи това ше съм благодарен! на 18 съм

Не мога да ти кажа отговор на лс

пффф лекар човече сериозно!!!!!

Голям фен Аватара на Naik1
    Случвало ли ти се е някой път да не можеш да свършиш? Е точно тогава се напъваш адски много и ташаците ти се "качват" нагоре. След това, както ти сам каза, се "връщат" по местата. Аз така си я обяснявам цялата работа. И все пак една консултация с лекар няма да ти навреди никак .
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Не приятели болката отмина вече просто ми се случва за 2-ри път нито боли нито нищо,просто е некомфортно.Утре все пак ще отида на лекар макар,че се чувствам добре!А топките не ми се качиха нагоре а по скоро хлътнаха навътре и като спадна и се появиха..

Супер фен
    Град
    София
    Незнам, не съм от мъжкия пол, но и според мен - най-добре се консултирай с лекар!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Темата е ебавка нали?
    ?

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Град
    София
    Качили са му се мадете

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Преди около 20 мин правихме секс с приятелката ми...тя си свърши и аз таман свършвах когато изведнъж ми се качиха мъдите нагореи си останаха там.
    Ми уплашили са се от нещо и са се скрили бе омбре толко ли е сложно да предположиш

и при ръчна ми се е случвало
    Звън Звън снощи обадили се ъм разбира се

Супер фен
    Емммм...случват се акива неща,но според мен нито има нужда от лекар нито нищо....
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Пичове,защо темата да е ебавка? Просто така се случи и реших да питам... Айде убийте ме с камани,че съм се притеснил и искам да разбера дали имам някакъв проблем..

Фен
    Град
    Дряново
    Ха-ха пичага споко бре , на никакъв лекар няма да ходиш. На мен ми се случва почти винаги. Точно когато свършвам и лявото ми топче в ташака се качва нагоре чааак до кура и остава там. След тва като го бутна и пак си слиза доло при десния ташак. Нито ме боли нито усещам нещо....едва като погледна забелязвам ,че мадото ми е избегало ха-ха

След като анализирах явлението стигнах до следния извод: Поради голямата компресия и налягане от страна на семенната течност в члена тестиса е подложен на обратно пропорционално противодействие и дава откат нагоре ! ( шегичка )
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Град
    Варна
    Вие май ташак си правите, а ???
    Have no fear, 'cause I am here

въй не вие сте тотално прости момиче съм и се пак знам повече от вас
    та то е нормално винаги преди да свършиш единия тестис се качва нагоре (забелязвала съм го при приятеля ми) та и като свършиш пак си слиза на долу няма да се притесняваш нормално е
    I don't wanna close my eyes
    I don't wanna fall asleep
    'Cause I'd miss you, babe
    And I don't wanna miss a thing

Фен Аватара на theseveredgarden
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Преди около 20 мин правихме секс с приятелката ми...тя си свърши и аз таман свършвах когато изведнъж ми се качиха мъдите нагореи си останаха там.
    Ми уплашили са се от нещо и са се скрили бе омбре толко ли е сложно да предположиш

Повече от фен
    Писнало им е и са си тръгнали.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Незнам, не съм от мъжкия пол, но и според мен - най-добре се консултирай с лекар!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    До колкото съм запозната е нормално да се вдигат нагоре когато си близо до края. Чела съм, че ако ги дръпнеш леко когато усещаш, че свършваш можеш да забавиш еякулацията си. Според мен няма нужда от лекар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си