.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: гривни

Град
    kuystendil

гривни

може да има такава тема, но моля предложете ми различни видове гривни, които се плетат от конци
    Да играеш по правилата е начина по който губиш играта!

Знам само кръгло и квадратно Скуби и ДНК. Трябват ти 2 вида въженца обаче, защото с конци стават много тънки.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от OnlyMeAndYou
    Знам само кръгло и квадратно Скуби и ДНК. Трябват ти 2 вида въженца обаче, защото с конци стават много тънки.
    А това Скуби как се плете? Питам понеже винаги ми е било любопитно, гледала съм из много сайтове разни схеми и тн, но никога не ми се е получавало.

Ами те се плетат по много различни начини. На кой както му е удобно. Има и такива, дето ги правят с картончета, но не знам как става. Имаше един сайт където показваха, но не мога да го намеря, а е трудно за обяснение. Трябва да се види, за да се разбере. Ако намеря линка ще ти го пратя.
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Голям фен Аватара на bet3to
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#7915390 нещо такова ли искаш

Голям фен Аватара на bet3to
    опитах се да направя нещо. Дано се разбере нещо хихих

http://prikachi.com/images/99/3858099A.jpg

marto98 написа:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си