- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Второ първо впечатление
Винаги ли си правите изводите за даден човек от първото впечатление? Ако някой не ви допадне от първата среща бихте ли му дали втори шанс?
Ако не го харесам за гадже, но иначе е свестен човек, бих излизала пак като приятелка с него.
Ако не го харесам като цяло, едва ли бих се захванала пак да излезем.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Зависи .. ако си заслужава ;> но не мисля .. свикнал съм да познавам човека още щом го видя ако не ми допадне трудно мога да му дам втори шанс.
Не съм перфектен но си струвам!
Съгласна съм.Първоначално написано от Limitless
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
По дрехите по срещат, по дрехите изпращатПървоначално написано от Limitless
Това е една гигантска грешка, която повечето хора в днешно време мислят, че "могат". Това е много грешен метод, от който много трудно можеш да се отървеш! Винаги давам 2ри шанс на човек, стига да не е сгазил твърде много лука. Всички сме хора, всички бъркаме, ако грешката (каквато и да е била тя) е неволна или просто човека е неопитен в дадена област, простено е, ако и 2рия път се окаже, че то просто му е прилежащо да е дебил - не се занимавам повече
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Първоначално написано от Bozichko
По дрехите посрещат , по УМА изпращат![]()
Не съм перфектен но си струвам!
Кой е тоя филм? Я кажи име да го гледам и аз, сигурно е интересенПървоначално написано от Limitless
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
На човек който не ми е бил симпатичен и не ми е било приятно в неговата компания не бих дала 2ри шанс, но само ако едно от двете неща ми е харесало в него/нея.. веднага давам втори шанс..
Обаче зависи много от случилото се!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
първата ми прецека почти никога не ме лъже.
"почти" е важната думичка!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Благодаря за всички отговори.
Не, нямам предвид дали познавате какъв е даден човек от една среща, а ако нещо в него не ви хареса, не успеете да намерите общи теми или той сбърка с нещо, как ще постъпите?
Колко разочаровани трябва да бъдете, за да не му дадете втори шанс?
Първоначално написано от SisiStrange
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Еми аз от второ впечетление се влюбих...
Първоначално написано от Inloveee_
зависи колко сбърка. и за какво. по принцип всеки заслужава втори шанс,да.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ако сгреши в нещо, бих дала втори шанс. Все пак и аз правя грешки.Първоначално написано от Inloveee_
Но ако нямаме общи теми и мълчиме през цялото време, няма смисъл да се опитваме от нищо да направим нещо.
И спря да се върти за миг земята..
Общо взето при мен първото впечатление е доста повърхностно и често следващите постъпки са много по-важни от първите .. Въпрос на принципи : )
Важно е да умееш да правиш добро първо впечатление. Или понеадекватно. Ако не умееш или си дебил по природа(то двете са взаимносвързани) то нямаш място в моя живот.
Така че първото впечатление е важно. Освен това много отдавна съм се научил да вярвам на вътрешното си усещане за хората и да поставям него на първо място. Не ме е лъгало досега![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Преценявам що за човек е още щом го видя. За малко хора съм сгрешила (да не кажа за нито един).
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Мхм.Първоначално написано от SisiStrange
Не сидя за човека само по първото впечатление . Когато видях приятеля ми за първи път си помислих ,че е супер надут и нагъл, а се оказа точно обратното след като се поопознахме
Така че, ако първия поглед нещо не ви радва, вгледайте се втори път!
maDamn
Няма безгрешни хора.Всичко може да се прецака,а по време на първата среща всеки е притеснен.Ако ,има поне нещо за което да се хванеш,то тогава не е лошо да дадеш 2-ри шанс на някого.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не съдя само по първото впечатление въпреки че има хора, които ме грабват веднага и такива, които от самото начало са ми неприятни поради някакви причини или поне им намирам някои "бъг".Все пак имам несъзнателният навик да търся бъговете в хората,които отначалото ми изглеждат идеални и хубавите страни на тези, които в началото не ми изглеждат чак толкова идеални. Е, има и хора на които нямам никакво желание да търся хубавите страни още след първото впечатление![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Благодаря за мненията. Помогнахте ми доста ^^
Не винаги първото впечатление е правилното.