.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Второ първо впечатление

Винаги ли си правите изводите за даден човек от първото впечатление? Ако някой не ви допадне от първата среща бихте ли му дали втори шанс?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ако не го харесам за гадже, но иначе е свестен човек, бих излизала пак като приятелка с него.
    Ако не го харесам като цяло, едва ли бих се захванала пак да излезем.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Зависи .. ако си заслужава ;> но не мисля .. свикнал съм да познавам човека още щом го видя ако не ми допадне трудно мога да му дам втори шанс.
    Не съм перфектен но си струвам!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Limitless
    Зависи .. ако си заслужава ;> но не мисля .. свикнал съм да познавам човека още щом го видя ако не ми допадне трудно мога да му дам втори шанс.
    Съгласна съм.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Софийските потайности
    По дрехите по срещат, по дрехите изпращат Това е една гигантска грешка, която повечето хора в днешно време мислят, че "могат". Това е много грешен метод, от който много трудно можеш да се отървеш! Винаги давам 2ри шанс на човек, стига да не е сгазил твърде много лука. Всички сме хора, всички бъркаме, ако грешката (каквато и да е била тя) е неволна или просто човека е неопитен в дадена област, простено е, ако и 2рия път се окаже, че то просто му е прилежащо да е дебил - не се занимавам повече
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    По дрехите по срещат, по дрехите изпращат Това е една гигантска грешка, която повечето хора в днешно време мислят, че "могат". Това е много грешен метод, от който много трудно можеш да се отървеш! Винаги давам 2ри шанс на човек, стига да не е сгазил твърде много лука. Всички сме хора, всички бъркаме, ако грешката (каквато и да е била тя) е неволна или просто човека е неопитен в дадена област, простено е, ако и 2рия път се окаже, че то просто му е прилежащо да е дебил - не се занимавам повече

По дрехите посрещат , по УМА изпращат
    Не съм перфектен но си струвам!

Град
    Софийските потайности
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko

По дрехите посрещат , по УМА изпращат
    Кой е тоя филм? Я кажи име да го гледам и аз, сигурно е интересен
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    На човек който не ми е бил симпатичен и не ми е било приятно в неговата компания не бих дала 2ри шанс, но само ако едно от двете неща ми е харесало в него/нея.. веднага давам втори шанс..
    Обаче зависи много от случилото се!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на LeprikonA
    първата ми прецека почти никога не ме лъже.
    "почти" е важната думичка!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Благодаря за всички отговори.
    Не, нямам предвид дали познавате какъв е даден човек от една среща, а ако нещо в него не ви хареса, не успеете да намерите общи теми или той сбърка с нещо, как ще постъпите?
    Колко разочаровани трябва да бъдете, за да не му дадете втори шанс?

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Ако не го харесам за гадже, но иначе е свестен човек, бих излизала пак като приятелка с него.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на elysunny
    всеки заслужава втори шанс

Еми аз от второ впечетление се влюбих...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Inloveee_
    Не, нямам предвид дали познавате какъв е даден човек от една среща, а ако нещо в него не ви хареса, не успеете да намерите общи теми или той сбърка с нещо, как ще постъпите?

зависи колко сбърка. и за какво. по принцип всеки заслужава втори шанс,да.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Inloveee_
    Ако сгреши в нещо, бих дала втори шанс. Все пак и аз правя грешки.
    Но ако нямаме общи теми и мълчиме през цялото време, няма смисъл да се опитваме от нищо да направим нещо.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на daru6a1
    Общо взето при мен първото впечатление е доста повърхностно и често следващите постъпки са много по-важни от първите .. Въпрос на принципи : )

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Важно е да умееш да правиш добро първо впечатление. Или понеадекватно. Ако не умееш или си дебил по природа(то двете са взаимносвързани) то нямаш място в моя живот.

Така че първото впечатление е важно. Освен това много отдавна съм се научил да вярвам на вътрешното си усещане за хората и да поставям него на първо място. Не ме е лъгало досега

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Всеки заслужава втори шанс!

Преценявам що за човек е още щом го видя. За малко хора съм сгрешила (да не кажа за нито един ).

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Мхм.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не сидя за човека само по първото впечатление . Когато видях приятеля ми за първи път си помислих ,че е супер надут и нагъл, а се оказа точно обратното след като се поопознахме
    Така че, ако първия поглед нещо не ви радва, вгледайте се втори път!
    maDamn

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Няма безгрешни хора.Всичко може да се прецака,а по време на първата среща всеки е притеснен.Ако ,има поне нещо за което да се хванеш,то тогава не е лошо да дадеш 2-ри шанс на някого.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не съдя само по първото впечатление въпреки че има хора, които ме грабват веднага и такива, които от самото начало са ми неприятни поради някакви причини или поне им намирам някои "бъг".Все пак имам несъзнателният навик да търся бъговете в хората,които отначалото ми изглеждат идеални и хубавите страни на тези, които в началото не ми изглеждат чак толкова идеални. Е, има и хора на които нямам никакво желание да търся хубавите страни още след първото впечатление
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Благодаря за мненията. Помогнахте ми доста ^^

Не винаги първото впечатление е правилното.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си