.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Samsung Galaxy Gio - проблем с USB

Здравейте.
    Телефона го имам от 3 дена.Днес се опитах да инсталирам USB то обаче когато го инсталирам пише че липса необходимия софтуер.Преди това бях инсталирал USB на sony ericsson k510i опитах и него да премахна но не стана.Според вас какъв е проблема?Помогнете плс.

Супер фен Аватара на badsector
    Пробвай да свалиш KIES от сайта на Самсунг. А защо искаш да го връзваш с USB кабел?

За да слагам снимките от телефона в компа или пък да качвам музика на телефона или игри даже филми.Май става и с блутут но не знам как се прави

А и какво е КИЕС.Ако е нужен безжичен интернет аз не съм с такъв

Картата памет в четеца и четеца в компютъра.. Въпросното чудо го има в пликче в кутията..и в папка dcim.. или нещо от рода, са снимките..

Може ли по подробно.Не знам за каква карта говориш.

http://www.youtube.com/watch?v=_KT8RfI53TM 1:50.. Едно, което прилича на голяма SD карта..

А къде е четеца?

В кутията нямаш ли такова пликче като от клипа..

Имам но не знам какво да правя с него и за какво служи?

o.O Не си ли сложи картата памет в телефона..

Ами сложих една 2гб ама тя е по малка и влиза отстрани на телефона а този е много голям каде да го вкарам ;д?

Вадиш малката карта и я слагаш в голямата..

А голямата къде?

В компютъра/лаптопа..

И къде в компютъра.Никъде не виждам слот за тази карта.

Ау.. щом нямаш, или ползвай блутут, или си купи слот за сд карта.

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от geography
    Ау.. щом нямаш, или ползвай блутут, или си купи слот за сд карта.
    Или виж временно у вас за някое устройство с SD слот и USB - MP3 плейър, фотоапарат, такива...

здравейте, искам да попитам за това телефонче. Имам го от 3 дена и вече за 3ти път го зареждам.. при вас как е толкова бързо ли пада батерията? гледал съм в други сайтове че пише че е издържлива батерия.. а пък не си играя толкова много с него. ПОМОГНЕТЕ, моля ви !

ЗА този телефон е нормално толкова.Даже за 3 дена е малко аз моя първия ден го зареждах 4 пъти

Разреди го няколко (2-3) пъти до край и съответно го зареди до край след всеки разряд. Този фитнес идва добре на батерията и е хубаво да се прави на 1-2 месеца, но вече стига и едно пълно разреждане-зареждане.

Дали проблема е в телефона?При стария нямаше проблем а сега при този .

Цитирай Първоначално написано от Fraximus
    Дали проблема е в телефона?При стария нямаше проблем а сега при този .
    Намери приятелче със същия телефон. Запишете серийните номера на батерийте, ако не сте добри приятелчета. Разменете си батерийте за седмица. Разменете си след това мненията. Така ще знаеш дали те фейлва телефона или батерията.

Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR
    Разреди го няколко (2-3) пъти до край и съответно го зареди до край след всеки разряд. Този фитнес идва добре на батерията и е хубаво да се прави на 1-2 месеца, но вече стига и едно пълно разреждане-зареждане.
    Да това го знам но попринцип мерси пак.. аз щото до сега бях с нокиа и там батерията ми държеше по седмица 2 .. а и да попитам нормално ли е като влкюча Wi-Fi и да ми точи батерията за половин час !
    Отново ти БЛАГОДАРЯ !

Да, Wi-Fi e голям хищник. Половин час е доста малко, но на моя HTC Universal му трябваше 2 ампера зарядно за след тези 30 мин. Все пак моята батерия беше колкото да запали едва ли не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си