- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон дьо тен Affinitone Mineral
Някой има ли вече новия фон дьо тен Affinitone Mineral? Покривен ли е, издържа ли достатъчно време?
![]()
И на мен ми е интересно някой ползва ли го, защото трябва да си купувам, и сякаш ми се иска да го видя какво представлява... но още се двоумя. Много съм доволна от предния на афинитон, но все пак този е и за чувствителна кожа... уф не знам, отговаряйте айде![]()
Не знам за този, но си взех един на Avon с помпичка и съм мноого доволна!!! Предполагам, обаче, че и този ще си го бива, понеже стария Афинитон и той е много добър.
Аз не знам дали старият Афинитон е добър, защото никой от цветовете не ми пасна. А този новия не знам колко цвята има... вчера в ДМ го видях, имаше и тестери, но бяха много разбъркани.
Това, че е излязъл преди около седмица не значи, че е невъзможно някой да го има![]()
Амии аз днес си купих на Matt Refine![]()
ПЛОВДИВ
Темата е за Maybelline Affinitone Mineral!!! Няма нужда всички да споделят какъв фдт имат или какъв са си купили!Първоначално написано от gerilovedani
Аз си го взех преди няколко дни и не е лош.Размазва се лесно и не е нужно много количество.И най - важното за мен,не ставам оранжева,изкуствена и тн ами почти не си личи,че съм с ФДТ. Но като цяло няма голяма разлика със стария Афинитон![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Аз имам стария Affinitone, но е на привършване и мисля да си взема този, предполагам, че ще е добър.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
И колко струва?;дПървоначално написано от j_adore2
По-покривен ли е от стария?![]()
12 лева го взех и не мога да кажа,че е по - покривен.Просто са различни нюансите и на стария Афинитон стояха малко по - тъмно,поне при мен.Първоначално написано от Biskfitka
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Хаха точно този си купи майка ми днеска.. Ще го пробвам и ще ви кажа. : )
Аз си го взех наскоро и много ми харесва.Покривен е и наистина не си личи,че се с фдт амо то си зависи пак дали ще си намерите точния нюанс ии така.![]()
Има ли го вече по козметичните магазини?
Да, вчера го видях в ДМ, и по другите магазини трябва да го има вече.Първоначално написано от sexy_doll
Струва ми се евтин за минерален фдт.![]()
а дълготраен ли е ? имам в предвид дали идържа поне 8 часа ? хайде който го има да каже![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Ползвам го от горе-долу от месец. Кожата ми си е ок, само ако реша, че има нещо зачервено или някоя друга пъпка си слагам от него. За 8 часа... не бих казала, че издържа много. Единственото нещо, което на мен ми харесва повече е, че не е ароматизиран и е подходящ за чувствителна кожа. Моята често се зачервяваше, когато сложех друг, но от този не е така. Иначе за цената си според мен е добре, не изглежда изкуствено определено.
- I am me. I am not willing to change for you, or anyone else.
Take me as I am, or watch me as I go.
Аз днес си го купих и искам да попитам дали покрива малки пъпчици или някъде останали малки белези от пъпки?
на мен ми се струва малко по-покривен но леко по-оранжавеещ зачервявания прикрива но за пъпчици не знам
моля ви се кажете ми , че има и по светли цветове ... Суупер тъмни са ми тези afinitoniако има по - светли цветове ще си взема
![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
o има аз съм доста бяла а дори не съм с най-светлия цвят
Не е кой знае какво,но е по-добър от Impala ili Mine Compact Cream Foundation SPF15 или Gerlain. Гадното, е че , ако се намокри самото лице става на петнa.
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
надявам се значи да има по - светли цветове![]()
![]()
![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...