- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте това?
Първоначално написано от mmm_sweet
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Първоначално написано от MiroAndonow94
![]()
![]()
Е*аси изказването, честно. "на всяка втора й е мечта 50 човека да я коват във всички дупки". Аз поне не познавам такива хора с такива мечти.
![]()
И по темата:
Не бих опитала и не намирам нищо интересно в това.
Бегай бе.. Секса е само за двама души. (за мен)
Постъпи грешно... с правилното момиче.
ало кви 50 човека кви дупки ве мома ?! кво лошо има в една неангажираща тройка,ако си необвързана например ; )Първоначално написано от theeye770
Can It All Be So Simple ?
И как се нагаждаш едновременно на различните им темпа?Първоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не съм говорила само и единствено за тая тема, момко. Нищо лошо няма, просто лично на мене не ми е по вкусаПървоначално написано от xinfamous
![]()
ТемпА?! Тва темпо в множествено число трябваше ли да е ?!Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
Постигат едно темпо.
Не ми е било сред фантазиите.
И ми изглежда болезнено.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мне ... и нещо нз защо, но нямам намерение да го правя...
По принцип повечето жени не са разпоретини , ако мислиш , че искаш да си такава го прави , но първо пробвай с един да ти го вкара в задния двор, защото ако не си го правила ще те боли....Използвайте кондоми , смело напред ( ако си курва или желаеш да станеш такава)
Я и аз да напиша нещо ужасяващо,дано мене да не коментирате, тъй както Александра.
Имам си една фантазия....както му викате сандвич, с две момчета в смисъл едното момче да е по средата между мен и другото момче.Но фантазиите са за това си разнообразяваме мисленно. За сега не бих го опитала, тъй като си имам сериозен приятел.
Тоест, момчето по средата го оправят отзад?
Ъ?
иска ти се , ама те е срам и страх да не те наплюят.Първоначално написано от SheDevil
иначе, да , тва повече ме кефи.
не си представям двама да ми го слагат, не ме кефи отзад.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Може да е ново правило в Българския език и тепърва да навлиза :Д Глей са, научихме нещо новоПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Тва е все едно да питаш защо факта, че момчето спи с други мъже автоматично го праи гей.....Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
ми нз, просто щото това е дума, с която се назовават такива хора......![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Не... някак си ме плаши самата мисъл. Като цяло за тройката с двама мъже.
Първоначално написано от antifashionshit
Звучи интересно, но не съм сигурна че ще се навия да го направя.
Темите стават все по-тъпи и по-тъпи... Накъде отива тоя свят![]()
На към свършване, натам отива!
Queen of the Damned