- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ами ако му стане пениса
Е боже![]()
![]()
Ще е странно ако не стане! И като стане какво... това означава, че си го възбудила и му е хубаво. Ако не искаш да правите секс можеш да опиташ с ръце да му направиш нещо. Ако пък и това не искаш не знам... продължавайте да си се натискате пък и все някога ще нае*ете какво му е лошото като за начало да се опознаете малко?
In a mad world , only the mad are sane...
+Първоначално написано от theeye770
И на моя му е ставал ... и все още не сме го правили ;д .. Не сте длъжни, пък и не е голямото чудо, че е станал ;д
Ами ти сама си казала , че секс не искаш да правиш , така че му кажи , че си малка още и те е страх , пък най-вероятно ще те остави или довечера ще лъска бастуна докато си мисли за теб , в случай , че те обича.... но по скоро първото...
Първоначално написано от ccdesigns
не с лошо де
..иначе не виждам кое ще ви засрами от всичкото.. значи си говорите за това и не ви е срам ама ще ви е срам ако стане
.. сериозно тая логика не ви я разбирам
.. голяма работа..пращаш го до тоалетната,прави някой неща и пак идва при тебе.. или другия вариант е просто нито да ви е срам нито да правите нещо,а просто да го приемете като нещо нормално..
..
![]()
Темата може да се заключи, зощото той вече беше в нас и всичко беше ок. Разбрах, че няма нищо срамно. Не сме спали заедно!![]()
Случайно някой мъже изпитват чувства и имат достатъчно търпение да изчакат момичето докато е готово. Какво като не иска да правят секс значи да се държат за ръчички и да се гледат в очите ли?Първоначално написано от xinfamous
Иначе, браво на вас, авторке![]()
Айде моля ти се стига глупости! С моя само като се разберем, че ще гледаме филм ,се знае какво ще се прави.А ти, като не искаш да се надърви.. не го поставяй в подобна ситуация, а именно -филм у вас сами , "яко мляскане" и тем подобни! А ако се надърви..ми само в момента, който видиш ,че е надървен започваш да тичаш в кръг около него и да пискаш със все сили.. да видиме до кога ще е надървен. Деба и тъпия въпрос!
мноооо фейк
иначе на мен даже и при целувка ми става, камо ли да се натишкаш с някой... и кво като му стане, може да си го гледате, а може и да вземеш ситуацията в ръце - буквално![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Требе и устенцаПървоначално написано от DiabolicalSoul
![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
Първоначално написано от DespicableMe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
най-доброто предложение!
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
ахаххахаххахахахах
ТОВА Е КРАЯ!!!
пази Боже!![]()
По желание на автора.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.