.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Повече от фен Аватара на NoMore
    Е боже Ще е странно ако не стане! И като стане какво... това означава, че си го възбудила и му е хубаво. Ако не искаш да правите секс можеш да опиташ с ръце да му направиш нещо. Ако пък и това не искаш не знам... продължавайте да си се натискате пък и все някога ще нае*ете какво му е лошото като за начало да се опознаете малко?
    In a mad world , only the mad are sane...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от theeye770

И като му стане кво?
    ОЛЕЛЕ МАЙКО края на света .
    Ако му стане не си длъжна да правиш нещо. Не виждам къде са срама и страха в тая ситуация...
    +

И на моя му е ставал ... и все още не сме го правили ;д .. Не сте длъжни, пък и не е голямото чудо, че е станал ;д

Ами ти сама си казала , че секс не искаш да правиш , така че му кажи , че си малка още и те е страх , пък най-вероятно ще те остави или довечера ще лъска бастуна докато си мисли за теб , в случай , че те обича.... но по скоро първото...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Че моя е ставал на публично място само от това, че момиче се облегна на мене. Иначе ако толко те притеснява, покажи си циците и сигурно сам ще спадне от "голямата" изненада.
    не с лошо де ..иначе не виждам кое ще ви засрами от всичкото.. значи си говорите за това и не ви е срам ама ще ви е срам ако стане .. сериозно тая логика не ви я разбирам .. голяма работа..пращаш го до тоалетната,прави някой неща и пак идва при тебе.. или другия вариант е просто нито да ви е срам нито да правите нещо,а просто да го приемете като нещо нормално.. ..

Темата може да се заключи, зощото той вече беше в нас и всичко беше ок. Разбрах, че няма нищо срамно. Не сме спали заедно!

Цитирай Първоначално написано от xinfamous

Да отидем в тях сами да гледаме филм,да се натискаме,да ми стане,да ми се прави секс и да се стискам,ДА БЕ ДА!
    Случайно някой мъже изпитват чувства и имат достатъчно търпение да изчакат момичето докато е готово. Какво като не иска да правят секс значи да се държат за ръчички и да се гледат в очите ли?
    Иначе, браво на вас, авторке

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Айде моля ти се стига глупости! С моя само като се разберем, че ще гледаме филм ,се знае какво ще се прави. А ти, като не искаш да се надърви.. не го поставяй в подобна ситуация, а именно -филм у вас сами , "яко мляскане" и тем подобни! А ако се надърви..ми само в момента, който видиш ,че е надървен започваш да тичаш в кръг около него и да пискаш със все сили.. да видиме до кога ще е надървен. Деба и тъпия въпрос!

Повече от фен
    мноооо фейк

иначе на мен даже и при целувка ми става, камо ли да се натишкаш с някой... и кво като му стане, може да си го гледате, а може и да вземеш ситуацията в ръце - буквално
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Голям фен Аватара на xJawz
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DiabolicalSoul
    мноооо фейк

иначе на мен даже и при целувка ми става, камо ли да се натишкаш с някой... и кво като му стане, може да си го гледате, а може и да вземеш ситуацията в ръце - буквално
    Требе и устенца
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    iSiktir бих избрал...

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от DespicableMe
    изваждаш му го и започваш да му натискаш главата надолу за да си направи фелацио сам

най-доброто предложение!

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ахаххахаххахахахах

ТОВА Е КРАЯ!!!

пази Боже!

Мега фен
    Град
    <3
    По желание на автора.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си