- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да постигна перфектни вежди?
Видях една тема за веждите на първата страница и се сетих,че имах един въпрос. Как постигате вие перфектните вежди? Ходила съм на козметик точно 1 път, през май месец, колкото да ми оправи формата, защото много я бях развалила. От тогава я промених (само в добра посока, разбира се), но имам един проблем. Когато си скубя веждите, кихамНе че е нещо свръхестествено, но се чувствам доста неприятно, докато някой ми е над главата и ми скубе веждите, аз да му кихам едва ли не в лицето (въпреки, че си слагам ръката върху устата)... И съм минала на вариант да ги оправям вкъщи. Но не винаги успявам да видя всички излишни косъмчета, не мога да дръпна онези току-що показали се .... а когато изляза навън едно от първите неща, които гледам лицето са веждите, предполагам и други хора са така, а доста от момичетата които съм видяла са с точно перфектни вежди, все едно току-що са излезли от козметичния салон .... има ли някаква тайна, особено за махането на онези току-що показали се косъмчета, защото хич не ми е приятно да ходя така. А те се показват на всеки 3-4 дни, ако тръгна на козметик, не мисля да ходя на всеки 4 дни, само за едните 2-3 косъмчета, които са се показали....
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."