.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Спрей против изпотяване под мишниците

Здравейте.Интересувам се за едни 2 неща относно един спрей против изпотяване.По рано питах в една друга тема но явно не се намери някой който да ми отговори адекватно..Така че пускам нова тема..

Става дума за одорекс део и искам да знам по-точно дали може да се използва от момче и през колко часа трябва да се изплзва за да има добър ефект!

МЕРСИ

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Голям фен Аватара на stelit0
    Аз го имам и съм много доволна!!!Мисля ,че няма проблем ако се използва от момче.Значи продукта се използва по следния начин:3 вечери подрет се измиваш обилно с вода и пръскаш от спрея ,а на сутринта отмиваш и така трите вечери.След това на 10-15 дни се пръскаш пак така вечер и сутринта отмиваш.Много е икономично така че си заслужава 9-те лв.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    От това ми се запушиха някакви жлезни НЯКОЛКО ПЪТИ и едвам си мърдах ръката от болка..

И аз го имам и съм мноооого доволна.

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    От това ми се запушиха някакви жлезни НЯКОЛКО ПЪТИ и едвам си мърдах ръката от болка..
    И аз така съм чувала по-добре не рискувай и си вземи нещо друго има толкова дезодоранти мъжки против изпотяване

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    м да..чела съм, че редовното използване на продукта влияе зле на някакви жлези.. което не е добре.По-добре не го ползвай ежедневно.
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Re: Спрей против изпотяване под мишниците

Ами да има ефект. Обаче не трябва постоянно да го ползваш-честата му употреба е вредна за здравето-за това докато си вкъщи а не навън е добре да използваш дезодорант! Успех!
    В живота винаги едната жена е златна, а другата е съкровище!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си