.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Надебеляване?

Здравейте
    Значи проблема при мен е че съм на 14 (след 2 месеца ще направя 15) и съм 55 кила и около 1.83 висок.Много съм слаб за тази възраст и височина.Набирам се 1-2 пъти лицеви немога направо съм трагедия.Ям по 4 пъти на ден (закуска,обяд,следобедна закуска,вечеря).Попринцип ям всичко без супа (незнам защо но не обичам ) но много често ям сухи неща (банички,пици,кебапчета и тн)
    Та можете ли да ми кажете как да надебелея най-бързо ?

Благодаря предварително

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Всеки организам е различен.
    Няма как да надебелееш БъРЗО.. тва да не ти е мандра

тааа... мммм хапвай по нездравословни храни може би...не знам.
    awerw

и аз съм така - 1.70 (момиче съм) и 45 кг (13 годишна съм) Най-вероятно е да е наследствено. Пробвай да спортуваш.Всички препоръчват плуване, но аз карам колело. Всички казват, че щели да плюскат като ненормални, ако са на мое място така че - ENJOY

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Фитнес! Момче си. Треньорите само като те погледнат и ще ти кажат какво и защо.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5

най-сетне те открих, имам те в приятели във вбокс
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ами пич яж по-малко пъти на ден и по много и блъскай фитнес ако искаш, ако искаш не, просто яж много и рядко и повече въглехидрати и ще стане
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Добре де, закво се блъскате срещу природата:
    Пного е хубаво, че си слаб, щото те боледуват по - рядко, от какъв зор ги правиш тези неща. Айде чао, гледа ми се филм

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5

най-сетне те открих, имам те в приятели във вбокс
    така ли? са ще те видя
    awerw

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Moerder
    Добре де, закво се блъскате срещу природата:
    Пного е хубаво, че си слаб, щото те боледуват по - рядко, от какъв зор ги правиш тези неща. Айде чао, гледа ми се филм
    Не винаги е така, някои от по-слабите хора имат и по-слаба имунна система и са по-предразположени към вируси и други подобни.

А по темата.. и аз мисля, че точно фитнеса е за теб.

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от forever3004
    и аз съм така - 1.70 (момиче съм) и 45 кг (13 годишна съм) Най-вероятно е да е наследствено. Пробвай да спортуваш.Всички препоръчват плуване, но аз карам колело. Всички казват, че щели да плюскат като ненормални, ако са на мое място така че - ENJOY
    Точно с велосипед нищо няма да направиш. Аз поне съм карал доста години, е, надебелях чак като спрях. Но надебеляване под форма на затлъстяване е вредно.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Фитнес! Момче си. Треньорите само като те погледнат и ще ти кажат какво и защо.
    ++
    А и предполагам не искаш да качваш сланини,а мускулна маса. Радвай се,че си слаб.. мн хора са пълни и вс им тежи... предполагам не искаш да страдаш като тях. А като си слаб - нямаш проблеми. Спортувай редовно във фитнеса и ще имаш мускулна маса-но не очаквай да стане светкавично и не пий химии....
    Храни се здравословно - повечко месо,ориз,картофи.. яж от всичко и редовно,3-4 пъти на ден(не по-малко от 3 пъти). Не знам,защо повечето казвате "яж нездравословно и се тъпчи като прасе.."-това не е вярно.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на FuckedUp
    И за кво ти е да надебеляваш? Т'ва поколение е много кухо, сериозно.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Голям фен Аватара на reperw
    супа (незнам защо но не обичам
    Там е проблема
    И как няма да може да направиш една лицева опора...я се стегни набирал се 2 пъти... трееа да се набираш 15 пъти-x3серии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си