- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- За заблудата относно бодибилдинга,билдърите и всички тези гл
Тази тема е за заблудата относно бодибилдинга,билдърите и всички тези заблудени хора. Не си мислете ,че като ходите на фитнес и имате по 45 ръце сте мутри!! Мутрите са само едни и те са борците а не тия 18 годишни назобени тежкари по дискотеките. Бтв и аз преди бях билдър но една сутрин се събудих и прочетох тези 2 статии --->>> http://daobg.com/index.php?showtopic=46895 http://daobg.com/index.php?showtopic=46914 и промених начина си на трениране и живота си. Не си мислете ,че сте спортисти бодибилдинга не е спорт бодибилдина е загуба на време.
Евала,брат! Бил си билдър значи! Я дай да ти видим снимките на състазанията![]()
![]()
![]()
само като видях че пише 'дао' се сетих че с тава дума за някво китайско менте![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Щом ти го казваш,сигурно е така.Първоначално написано от plamentigaraa
![]()
облъчени сте няма се оправите
не бе брат не съм ходил по състезания ,просто бях мишок като теб и си мислех ,че като вдигам 100+ лежанка (макар че ти още не си ги вдигнал сигурно) и съм някъв страшен и супер плейбой но не е такаПървоначално написано от HolyShit
![]()
то си пише даоБГ и не става въпрос за никакви китайски глупости ама кой да се сети нали казвате - кво като главата ми е проста нали огъвам лостаПървоначално написано от awerw
![]()
А сега какъв си ? Псуваш ме зад монитора,ела ми го кажи в лицето,че съм мишок,бе! Да видим дали ти въобще ще имаш после лицеПървоначално написано от plamentigaraa
![]()
И понеже си вдигал 100+ лежанка си се мислел за страшен ?И за това реши да тренираш за сила,за да вдигаш повече от 100,че да се убедиш за 2ри път,че си страшен? Думата,която търсиш е "смешен" ,може да добавиш и "прост" .
ТочноПървоначално написано от HolyShit
![]()
![]()
![]()
![]()
Много са ми интересни такива хора,които си налагат мнението и гледната точка на всяка цена.Тези 2 линка,които си оставил са пряко свързани с бодибилдинга и неговите методики!Тренирал съм бокс,борба и тн.,като в момента само бодибилдинг и не се прави на голямата работа при положение,че сигурно тренираш едва от няколко месеца.На улицата почти всичко опира до психика.Виждал съм сериозно спортуващи подобни спортове как буквално блокират като стане нещо,така че нещата са много относителни.А за бодибилдинга,не си ли се замислял,че хората може да тренират,защото им доставя удоволствие,а не да се вживяват в ролята на мутри като тебе : )
хубави статии,много неща има да се научи от тях...и от човека който ги е писал![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Това, че ходиш на фитнес не значи, че си "мутра".Първоначално написано от plamentigaraa
Това, че имаш ръка 45 не значи, че си бияч.
Това, че ходиш на фитнес, не значи, че го правиш, за да си бияч/мутра.
Това, че много хора си мислят, че ако ходиш на фитнес, ще станеш бияч, не значи, че това е верно.
Ако се запиша на гребане, дали ще стана бияч?
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
кво кат пише БГ, то пише и ДАО![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Кой има 45 ръце.Аз имам 2.Сега сам саднат.Първоначално написано от plamentigaraa
![]()
![]()
БудаПървоначално написано от Vladel
sapphire5![]()
Първоначално написано от awerw
Буда е бодибилдар?!?!?!?!?!Още по-саднат!!!![]()
![]()
Не, той е мутраПървоначално написано от Vladel
![]()
sapphire5![]()
Буда е нахакан батка по дискотеките?!?!?!?!?!Епично саднат.Първоначално написано от awerw
![]()
![]()
даобг няма нищо,ама нищо общо с китайските глупости-ама кой да попрочете
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Човекът е прав, поне донякъде. Ако не друго, Holy Shit (не беше ли DownloadVirus?!) във абсолютно всяка тема (или поне за лостове или фитнес) си налага мнението и ако някой не е на неговото мнение почва с "ела ми го кажи в лицето Уе загубенАк!", като с подобни изрази става повече от смешен, ама пикльовците с ръката 25, които искат да станат някви скали му се кефят. И така
П.П. Чакам да ме наплюеш и мен![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Споко,бе пич.Няма да те плюе,хич не интересува мнението ти.
To повечето хора са така, ако някой не е на тяхното мнение или просто им завижда, или просто не ги интересува мнението му![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Щом не ме псуваш просто те пропускам,момчеКато се запознаем лично или поне разговаряме няколко часа,после се преценя
![]()
Евала, харесаха ми статиите![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Не мога да разбера,човека е сложил линковете ,за да видите нещо по-различно от останалите неща изписани във форума ,но някои хора обичайно започват да се заяждат ,а дори не са разбрали смисъла на темата.Няма да казвам имена ,той си знае...