.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    Видин

родителите не удобряват приателите ми

Та така аз съм на 13 и имам една приятелка, с която се познаваме от много време, още от детската градина. Проблема е там че тя има 2,3,4 като оценки които получава всеки ден. Не учи, мотае се из града по цял ден до към 10:00 ве4ерта. Пуши,но не по една кутия на ден, а по една цигара през ден. А аз се мотая с нея и маика ми и баща ми не искат да дружа с нея, за да не стана и аз като нея (те винаги са искали много от мен и честно казано ве4е ми писва от това) Незнам от къде са разбрали, че тя ни е давала от нейните цигари ние да пушим с други приятели (сигорно от приятелките на мама дет само ни клюкарат включително и маика ми)
    Искам да им обясна че не толкова лоша и няма да стана като нея и , че няма от какво да се притесняват. Опитвах да им обясня но те си държат на своето (толкова ли ми нямат доверие). Много си я оичкам приятелката и не искам да и издават ограничителна заповед
    въпросната приятелка също е на 13

Град
    Electric Chapel
    я сега тичкай да си вземеш учебника по Български език , че като гледам доста трябва да наваксаш

Град
    where butterflies never die *
    Малка си още, не си си изградила навици и принципи и на твоята възраст всичко "забранено" изглежда привлекателно. Затова и ти нямат напълно доверие, както повечето родители на деца, преминаващи от детска към тийнейджърска възраст. Все пак не могат веднага да те "отвържат" така да се каже и да те оставят да правиш каквото си искаш само защото ти се мислиш за достатъчно голяма, съгласи се.
    Относно конкретния проблем с приятелката ти, явно вашите наистина се страхуват да не те повлече по лошия път. Според мен обаче най-глупавият начин, по който можеш да постъпиш, е наистина да спреш да се виждаш с приятелката си. Опитвай се да показваш по-често на родителите ти, че можеш да поемаш отговорност и не се водиш по акъла на останалите. Прибирай се навреме, старай се в училище, избягвай лошите навици като пушенето (впрочем вредно е, особено за такова малко момиче). Като искаш вашите да вдигнат малко стъкления похлупак, под който са те пазили досега, не се бунтувай срещу тях, а им помогни да разберат, че си умно момиче.

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Купи си нови.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Така...
    1. Няма да коментирам грешките в поста ти! Просто,защото съм без коментар как пише едно 13 годишно момиче!
    2. Родителите ти сигурно имат основание да не харесват приятелката ти.
    3. От къде си сигурна,че няма да станеш като нея?!

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    "удобряват" - пише се с О - одобрявам Първо се научи да пишеш правилно.
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

А ти по български колко имаш, мила наборке? И - прави са.Никой не иска детето му да пуши и да се прави на голяма кака още на 13.Ама ти май вече си пушиш, така че.. твоя работа

anonymous708973
    Guest
    Колкото и да не ти се иска да го чуеш, прави са. Обкръжението ти влияе много - положително или отрицателно, независимо дали го искаш.
    Защо харесваш това момиче? Кажи ни.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А защо ли имам чувството , че ти вече си започнала да ставаш като нея ? Нямаш право да се оплакваш. Родителите искат най - доброто за своите деца , а в случая си е НАПЪЛНО НОРМАЛНО да се притесняват. На тази възраст ти се развиваш , градиш характери , искаш да пробваш други неща , а именно средата е определяща дали ще успееш за в бъдеще или ще пропаднеш от сега.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    С какъвто се събереш такъв ставаш. Внимателно подбирай приятелите си. Най - вероятно родителите ти са прави.
    Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!

Град
    Пловдив
    Щом не я Удобряват сама си направи извода.Защото след време можеш да си мислиш "Ех,нашите бяха прави"... но ще е прекалено късно.

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Пффф....СЛУШАЙ РОДИТЕЛИТЕ СИ!Знам го от личен опит
    Баси как можете да пушите на 13!!!Не учите мотаете се абе вие кви сте? Ако искаш си ограничи контактите си с нея.НО ти си решаваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си