- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившата му е по-готина от мен
За всички фейс-палмове и т.н. не им обръщай внимание. Нормално е всеки човек да е несигурен в себе си, особено сравнявайки се с някой друг.
Наистина е видял нещо в теб, нещо специално, което другото момиче не притежава. Важното е да показваш, че си ОК със себе си, а ако имаш някакъв проблем (както казаха по-горе) поработи върху него. Пък и не може всички да имаме невъзможно малки талии...
П.С. Много добре те разбирам, защото и аз се чувствам така през по-голямата част от времето. Не си сама (:
1. Ако е избрал теб пред нея, значи има защо (ако не е просто момчето, де)
2. Сигурно е проста кат' галош..
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
аха
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Покажи ни я тая неземна красавица, по възможност голи снимки с видимост към матката.
Ако няма хубава матка, колкото и да е хубава отвънка не важи.Първоначално написано от Grommash
Тоя вагина на живо не е виждал, камо ли да знае кво е матка. Мани го.Първоначално написано от Grommash
Колко кила ти е култовата анимация?
През телефона влизам!!!
Набавяне на адреналин
Ъмм, половото сношение се извършва във влагалището, а в матката се развива ембриона (детето). Но все пак ти схванах мисълта.http://www.noabort.net/files/anatomy.jpg
не е такаПървоначално написано от arsenalllbaby
![]()
Това, че и ти имаш същият проблем, не значи, че е нормално.Първоначално написано от SorrowEyes
Защото не е.
Защото е харесал теб повече....не всияки гледат външноста (::Първоначално написано от bonbona102
awerw♥
и тук няма да ми избягашПървоначално написано от sapphire5
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ЯЯ... пак ттиПървоначално написано от awerw
От къде ме намираш постоянно бе :д ахха
![]()
awerw♥
България е малкаПървоначално написано от sapphire5
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от awerw
![]()
awerw♥
Само ще ти кажа че познавам момичета уникални, перфектни на външен вид, но когато проговорят и осъзнаеш какви селски пръчки са ти минава сякакъв мерак да имаш някакви отношения с тях пък дори и за ебане мерак нямаш. Така че - външния вид не е всичко. Косури по външния вид на бившата ми приятелка не мога да намеря, но тва момиче ми съкрати живота с 15 години от нерви и реших да потърся момиче, което и да не е перфектна, то поне да ми щади нервите и да ме прави повече щастлив, отколкото нещастен. (др въпрос е че още не съм го намерил това нещо)![]()
![]()
![]()
![]()
Схвана идеята, нали?![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Евтината кола се поддържа по-евтино.![]()
Единствения,който я мисли "бившата" за готина си ти и докато тя е такава в очите ти ,ти никога няма да си по-добра от нея.
Работи си върху самочувствието.
Айде стига с тези безмислени теми!!!!!! Нямате ли си друга работа(да учите) та ми пишете глупости тука!
Rock n Roll!!!!!!!!!
Явно ти си по-добрата , щом е избрал теб ! А относно това , че била по-слаба и незнам си каква - отдавна им мина модата на слабитеСами виждаме , че най-секси жени са тези като Ким Кардашиан и Рияна .. Не се притеснявай,защото понякога това дава отражение във връзката
не те познавам , но щом е избрал теб значи има защо ! Айде пийс
![]()
Бооже видях я тая на живо нищо особено даже си е грозна.Оказа се че учи в моето училище само,че другата смяна.
Хората се изтрепаха да ти отговарят в темата и да ти дават съвети и ти изведнъж да кажеш, че мацката си е направо грозна![]()
![]()
![]()