- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившата му е по-готина от мен
Сигурно. Умря циганката, която ти правеше комплиментите, нали? Такива пикли като тебе не се търсят, те просто се заменят с новаИнтересно от цялата история, което ме заинтересува, е дали лъжеш себе си или нас ? И дали успяваш да си повярваш поне сама?
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Много е зле тоя.. Толкова ли няма свестни момичета, че след тебе ходи..Първоначално написано от Bozichko
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Първоначално написано от tomboy
точно![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Първоначално написано от g1lzaTa
awerw♥
Първоначално написано от sapphire5
Кое точно от скъсах с него не разбра
Такам.. Софи,всички разбраха,че си тъпа! Моля те,не се излагай повече!Първоначално написано от bonbona102
Не тя, а вие 2те сте тъпиПървоначално написано от twinnieh
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
И аз съм по-готина от сегашната му, ама ....![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ами и ти също,Ябълчо! Тук и на другата й тема,си показа акъла и всички те видяхма колко струваш! Вече се изтърка да знаеш! Хахахаха,като ти гледам мненията ти май се заяждаш само с момичета на по 13/14! Пхаа! ;дд .. Жалък си,но не можеш да го видиш,защото самочувствието ти е прекалено голямо. Ехх.. То с такива дебили,като теб не може да се говори на човешки език!Първоначално написано от Bozichko
Въпреки,че ми е много интересно да следя спора между ябълчо и Магдалина ще помоля темата да бъде заключена защото вече нямам никаква полза от нея.Благодаря ви чаоо (Маги нали знаеш кой имитирам)
Да,моя идол!Първоначално написано от bonbona102
.. Както София каза,вече няма полза от тази тема! ^___^
Wat?Първоначално написано от twinnieh
![]()
Like Jesus
Първоначално написано от twinnieh
Янчоо baby![]()
Между впрочем, заяждам се само с глупавите 13-15 годишни, щот са глупавиДано ви стана ясно, що се заяждам с вас
![]()
Like Jesus
Да от 15 на горе не са глупави щото.Ти си живо доказателство,че има такива същества.По лапешкия начин по който се държиш с по-малки от теб мисля ,че си на около 16 години.Що не се заяждаш с по -големи от теб ми е много интересно,вярно форума се казва Тeenproblem ,но има и такива,които са на 20 и пак пишат тъпи теми ходи да се заяждаш с тях.И съдейки по мненията ти си мислиш,че си над всички.Ами като си такъв наистина стойностните хора не падат до нивото на простаците и явно ти мислиш всички за такива.Като си толкова над нещата не слизай по -ниско от нивото на което си ,за да си наистина стойностен човек,а не само в твоите изкривени представи.Първоначално написано от Bozichko
![]()
![]()
Въйй и какво е толкова смешно? Пффт! ;дд .. Сигурно на живо и 2 стотинки не струваш. Затова тука се отваряш на ляво и надясно с мисъла , че много знаеш за нас. И с твоите "умни" и "културни" обиди направо цепиш мрака с фенерче! Но ние със София не сме някои забозали пред компа си no lifer-и,като теб!Първоначално написано от Bozichko
Първоначално написано от twinnieh
Yeah baby разби гооо
съгласнаПървоначално написано от SorrowEyes
Even when I'm old and grey, I won't be able to play it, but I'll still love the game.
Е, кво трябва да знам за вас ? То няма нищо за знаене. Вие сте поредните, ПОРЕДНИТЕ 2 безмозъчни кифли. Кво да ви разгадавам? Плоския начин на мислене? Факта, че сте на по 13-14 годинки и вече се чудите, с кой батко да се на*бете? Цепя мрака с фенерче? Така е, не сте забозали пред компа, вие сте забозали в живота, деградирате и си е сеир да го гледаш отстрани. На живо... На живо, къде си тръгнала на живо да ми говориш бе, хлапе? Такива дришни, като тебе, на живо и плюнката си не бих дал за тях. Брей, не стига, че глупаво, ма и нагло бе...![]()
Like Jesus
Сигурно сега горкото момче мисли за обиди! Жалко,че истината не му понася! // Заключете темата! Вече няма полза от нея!
То за вас няма обиди. Каквото и да кажа ще е комплимент, толкова сте жалки...Първоначално написано от twinnieh
Like Jesus
Квото и да кажа,мизерните парцали,като теб няма да го разберат! Явно истината те грейна у гъзето,хейтър! Явно се мислиш за много умен,а? Хахахаха! Безмозъчни? Значи темите и коментарите,които пишем определят това,че сме глупави? Ахх.. тва не го знаех! Мерси,че ми каза! В училище сме отличнички,ама явно щом характерите ни са такива значи сме безмозъчни. Виж Софи! Научихме нещо ново от "майсторския" същински педераст,който говори само за ебане и за това,как хората са глупави. Явно главата и мозъкът му са били наебани така жестоко,че вече не могат да мислят трезво. Е.. ако има мозък,де.Първоначално написано от Bozichko
Хлапе най-много с 3 годинки си по голям от нас.Да се ебем с някой батко е на мен лично ще ми е трудничко защото батковците обичат нощния живот, а ние не водим такъв пък и брат ми ще разбере на момента.Кифли сме бил,ми да.Обаче аз си мисля,че ти дремеш само пред компа си и се чудиш как да забиеш някоя мацка,но не пише защото те е срам да си покажеш срамната любовна биография.На бас ,че си жалък пъпчив олигофрен ,който търси смисъла на животеца си.Ако си имаш приятелка,браво някоя се хванала с като теб явно някой може да намери нещо в теб-говоря хипотетично разбира се.И айде казвам го за твое добро остави тоя компютър,че не е полезно за очите.Излез на вън няма да е зле да подишаш чист въздух а не изпаренията на мръсните ти чорапи.Първоначално написано от Bozichko
![]()
![]()
Тва го казваш за 6 път. Сигурно вече кухата ти глава е мухлясала напълно и няя кво да измисли!Първоначално написано от Bozichko