Цитирай Първоначално написано от Bozichko
Цитирай Първоначално написано от bonbona102
Цитирай Първоначално написано от Bozichko
Е, кво трябва да знам за вас ? То няма нищо за знаене. Вие сте поредните, ПОРЕДНИТЕ 2 безмозъчни кифли. Кво да ви разгадавам? Плоския начин на мислене? Факта, че сте на по 13-14 годинки и вече се чудите, с кой батко да се на*бете? Цепя мрака с фенерче? Така е, не сте забозали пред компа, вие сте забозали в живота, деградирате и си е сеир да го гледаш отстрани. На живо... На живо, къде си тръгнала на живо да ми говориш бе, хлапе? Такива дришни, като тебе, на живо и плюнката си не бих дал за тях. Брей, не стига, че глупаво, ма и нагло бе...
Хлапе най-много с 3 годинки си по голям от нас.Да се е*** с някой батко е на мен лично ще ми е трудничко защото батковците обичат нощния живот, а ние не водим такъв пък и брат ми ще разбере на момента.Кифли сме бил,ми да.Обаче аз си мисля,че ти дремеш само пред компа си и се чудиш как да забиеш някоя мацка,но не пише защото те е срам да си покажеш срамната любовна биография.На бас ,че си жалък пъпчив олигофрен ,който търси смисъла на животеца си.Ако си имаш приятелка,браво някоя се хванала с като теб явно някой може да намери нещо в теб-говоря хипотетично разбира се.И айде казвам го за твое добро остави тоя компютър,че не е полезно за очите.Излез на вън няма да е зле да подишаш чист въздух а не изпаренията на мръсните ти чорапи.
Не мога, срам ме е. Ще взема да си хвана някоя като теб, да обяснява по форумите, че съм грозен. Пък тя умна, красива, богата, тръгнала да търси съвет за нещо, което е по-просто от нея самата.

Значи все пак съм права,че си необвързани никое момиче(освен ако не е мазохиста) няма да се хване с човек като теб.Това смао доказва теорията ми,че има хора които са затворени в интернет и в реалния живот,отворени в нета и затворни в живот-като теб и отворени в живота и в нета-като нас двете с Магдалина.