Такам .. такам .. тази година сестра ми завършва и за бала и искам да сваля няколко килца
.. пускала съм тема и преди и както казах не се мисля за дебела нито отпусната .. Висока съм 1.68 и съм 58 кг .. искам да стана 55-54
така , че предлагйте някакви диети .. Вече съм твърдо решена , че ще отслабна
..
П.п- Мерси предварително![]()
![]()
![]()
Зимата е трудно, да си се сетила лятото, сега става трудно, ако искаш намали въглехидратите и се надявай да стане нещо, може и на фитнес да ходиш да правиш кардио на уредите.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не си помисляй да спазваш протеинова диета или да редуцираш въглехидратите!!!
Намали рафинираните захари, изключи джънк, намали дневния калориен внос с масимум 500 kcal и започни да се движиш повече.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
а тези калории нали идват от въглехидратитеПървоначално написано от kalpazanka
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Понеже пък в липиди и белтъци няма калории...Първоначално написано от awerw
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
и там има, но той е по-добре да намали въглехидратите отколкото белтъците
sapphire5![]()