- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- какво означава /"казва" аватара на предния.VOL.2
Аз съм секси дядо мраз![]()
![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Първоначално написано от thebigsmile
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Това беше за ledenakrasota , но ти ме изпревариПървоначално написано от awerw
![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
ела да те снимам![]()
По - малки очаквания , по - малко разочарования ! :]]
20кг съм
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
имам 31 ръка
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
затворена съм
sapphire5![]()
Ха-ха уцели ме![]()
![]()
![]()
готин пистолет.. и тая кръв ммм
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
харесва хип-хоп музиката
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Самоубийство.
непукист съм
sapphire5![]()
искам да е Коледа![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Обича дупета.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
вижте ми сините очички![]()
sapphire5![]()
Ето как искам да изглеждам, но съм прекалено смотан да направя нещо по въпроса
Гледа от местопрестъплението Маями.![]()