Първо искам да кажа че не зная към кого да се обърна. Много моля да ми помогнете. Не зная как да споделя с родителите си този проблем. В момента съм на възраст вече 23 години и се чувствам някак си страннно.
Проблема е че открих че съм хиперсексуален. За неразбралите това означава силно желание за секс плюс разни други неща. Когато това продължи след пубертета усещаш че мозъка ти продълажа ей така да кара напред. А аз самият лично изглеждам като16 годишен от повишения тестостерон които обновява всичко. Понякога гениталийте започват да болят на 2 месеца, а се случва и нещо друго - трудно е да се спи, защото мозъка работи ей така от разстроената хормоналност. Чувстваш се силен, но се чувстваш и различен. Защото вече не е нормално да изглеждам като 16 годишен като си обръсна брадата. Страдах от проблеми с очите, но те се въстановиха май от хормоните.
Не зная какво да правя защото това е в комбинация с девственост и една депресия от едни неща от миналото че стана едно голямо мазало в моя живот. Не смятам да ходя на приститутка, нито да давам пари на публични домове! Има ли някакви лекарства или нещо друго което може да помогне. Между другото някои състояния са направо върховни, но уви повечето обикновенни хора едва ли ще ги усетят.