- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как бихте реагирали,ако...
Как бихте реагирали,ако родителите ви ви съобщят,че сте осиновен/а ?
shte se zaradvam
погледни в очите ми,те казват всичко.
Ще се шокирам и ще се изсмея... а след това не знам, много тежко ще го приема и вече няма да се чувствам у дома...![]()
Ще го приема спокойно, без драми. Но няма да се чувствам като у дома си вече. По-добре да не ми казват, ако съм.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Ще ги тролна.
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Не ме интересува. За мен майка ми ми е истинската майка, дори да съм осиновен. Тя ме е отгледала и възпитала, а другата да върви на майната си, щом ме е оставила. Не ме интересува причината.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Подкрепям първата част от поста ти, но не и втората.Първоначално написано от ccdesigns
Каквото и да е, биологичната майка ти е направила услуга, че те е дала за осиновяване на хора, които са ти дали любов и са те направили човек.
А биологичната майка може да е била насилвана, може да е живяла в тежка мизерия, може да е била болна от рак и да е умирала...не знаеш. А щом не знаеш, не може да съдиш. Не винаги се оставят деца от простотия.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Ще ми е странно,но ще го приема.Това са моите родители,те са ме отгледали,възпитали и всичко дължа на тях.Това,че някой ме е носил 9 месеца в корема си и след това ме е оставил на произвола на съдбата изобщо може ли да се мери с почти 17 години всекидневни грижи?Да,ще съм благодарна,че някой там ме е създал,но нищо повече.И може би на този етап едва ли бих искала да разбера нещо повече за биологичните ми родители(ако мога,естествено).Моите си може да не са биологичните родилите,но са истинските.
задавала съм си въпроса. нашите разбира се дори не подозират, че дори съм си мислела, че може да не съм тяхна и за това отношението да е такова. но не съм, със сигурност не съм.
иначе не знам как бих реагирала, не мисля, че мога да определя, защото не е нещо ей така, там някакво. доста сериозно си е.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Аз съм си сигурна, че съм си от биологичните си родители..
Но все пак ако не знаех.. и ми кажат такова нещо ще го преживея изключително тежко /само аз си знам как/
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Първоначално написано от nepowtorima
Първоначално написано от zlatit0o
Определено на мен ,както и на всеки ще му бъде гадно.Всякаш ще съм живяла в лъжа,най-много.Може би ,няма да ги обвиня,а ще им бъда благодарна.Защото са се грижили за мен ,направили са ме човека ,който съм сега.Но,наистина не знам как бих реагирала в такава ситуация.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)