Просто си няма никаква идея колко ме наранява ... Има периоди в които един вид се обсебва от някакви хора, постоянно говори за тях .. бях и свикнала, но от няколко месеца, повече от половин година мисля че.... се сприятели с едно момиче ... и не престава да говори за нея... много се е привързала, само ми обяснява колко била печена ... Постоянно ми говори, колко много и липсвала (тя се премести) ... колко ревала за нея... как само се садвала като гледала някакви техни общи снимки ... Изръси сума ти и пари за нея.... за заминаването и и подари даже картина със тях двете на нея... Обяснява се постоянно колко много я била обичала... Как искала само лятото да дойде да идела при нея на морето ... как като станела на 18 щяла да се премести в нейния град.... Не осъзнава колко много ме ядосва с това.... и как ми подкопава самочувствието... как ме кара да рева... Това си беше моята най-добра приятелка до преди тая да се появи... сега сякаш държи повече на нея от колкото на мен ...
Случи ли се нещо, първо на нея споделя... и от нея иска съвет... после на мен и то трябва да и тегля думите с ченгел от устата, за да ми каже какво се е случило ... Случвало се е да ми иска съвет, да и кажа, да иска и на другата, тя да каже обратното ... приятелката ми естествено се съгласява с нея... на другия ден това момиче си променя мнението и дава същия съвет какъвто аз съм дала... и най-добрата ми приятелка отново се съгласява ... Говорили сме много за това... постоянно ми обяснява как това момиче и всявало респект, защото е по-голяма от нея (с 10 години о.О) ... как и зачитала мнението и си мислила, че тя знае всичко, защото има висше по психология .... Обяснява ми колко добре я познавала и обратно ...
Днес беше поредната ни караница .. където приятелката ми каза "Ще си изтрия скайпа... нямам какво да правя в него ... ще влизам само два пъти в седмицата да пиша със Савова, че са и почивни дни" ... С мен дали ще пише или не... кво я интересува... Излиза все с това, че сме се виждали на даскало... в училище се виждаме по коридора за секунди, защото нея я е срам от приятеля ми, а той е с мен по принцип .. Вече няколко месеца не иска да се запознае с него..

Обсъждали сме мнооого пъти това, обяснявала съм и всичко, окето написах по-горе... как се чувствам, как ми срива самочувствието като започне да реди суперлативи за това момиче ... че прекалява... ако беше в границите на нормалното все щях да го преглътна, но тя наистина прекалява... Като и го кажа и става кофти, казва няма повече... не ми говори за нея ден-два и после пак започва ...
И като ми стане пак кофти, заради нещо което е казала... започваме да се караме... тя ми се кара де, че защо всичко за което сме се били карали била тая Савова ... И е инат и не ще да се погледне и да осъзнае как се държи спрямо всички около нея, заради тая...

На който и неин познат да спомена нещо за това момиче... все ми отговарят с "Оле не, моля те.. престани ... Деница ми наду главата с тази, недей и ти" ...

Вече направо не мога да го трая това...и не знам какво да правя... и как да и го обясня ... щото тя няма да ме разбере... щото си знае нейното ... И знам, че и да каже, че няма повече да прави така.. след няколко дни пак ще пее същата песен...

Мерси ако някой е прочел всичкото това... от части исках просто да си излея душата..